Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torna l’Espai Conversa de l’Ateneu Municipal i Ràdio Rubí amb una sessió dedicada al teatre Diversos experts i entitats locals relacionades amb el gènere se citaran aquest dijous a les 19.30 h a la Sala Noble de l’equipament https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Torna l’Espai Conversa de l’Ateneu Municipal i Ràdio Rubí amb una sessió dedicada al teatre

Diversos experts i entitats locals relacionades amb el gènere se citaran aquest dijous a les 19.30 h a la Sala Noble de l’equipament

Un dels convidats en aquesta nova sessió és Jordi Magdaleno, actor i membre fundador de la Companyia La Tal (foto: Cia La Tal).
Un dels convidats en aquesta nova sessió és Jordi Magdaleno, actor i membre fundador de la Companyia La Tal (foto: Cia La Tal)

L’Ateneu Municipal i Ràdio Rubí programen una nova sessió del cicle Espai Conversa aquest dijous 2 de juny a les 19.30 h. L’objectiu d’aquesta iniciativa és proposar un punt de trobada i reflexió on es donen cita persones especialistes i entitats relacionades amb diferents temàtiques. Es tracta d’un espai de participació i diàleg entre aquests i les persones assistents per tal d’extreure’n reflexions comunes de caire social i cultural.

Recordem que el format d’aquestes sessions defuig la rigidesa de les conferències tradicionals, prioritzant un ambient obert i participatiu. Les sessions són dinamitzades per periodistes de Ràdio Rubí, que s’encarreguen d’incentivar el diàleg entre els convidats i el públic assistent, i compten amb el suport de l’empresa rubinenca de cerveses artesanes Cerveses Barra S. L., que obsequia els participants a les sessions amb una degustació.

És possible una ciutat sense teatre?
Amb motiu de l’estrena de la primera edició del festival Teatre sense teatre que omplirà d’arts escèniques diferents indrets de la ciutat durant aquest cap de setmana, la sessió d’aquest dijous reflexionarà entorn al valor del teatre des d’una perspectiva de ciutat.

La sessió, dinamitzada per la periodista de Ràdio Rubí Lídia Martin, comptarà amb la participació de Mariona Checa, directora i membre fundadora del grup de teatre rubinenc l’Esbarjo; Carme Pomareda, membre de la Fundació Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya; Jordi Magdaleno, actor professional i membre fundador de la Companyia de Teatre Internacional La Tal; i Marcel Fenocchio, estudiant d’Interpretació a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de l’Institut del Teatre.