Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torna el cinema a la fresca en el marc del projecte Fem barri Ca n’Oriol, el Vint-i-cinc de Setembre i El Pinar acolliran les projeccions d’“Un funeral de muerte”, “Coco”, “La llegada”, “Ahora me ves” i “Quiero ser como Beckham” https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Torna el cinema a la fresca en el marc del projecte Fem barri

Ca n’Oriol, el Vint-i-cinc de Setembre i El Pinar acolliran les projeccions d’“Un funeral de muerte”, “Coco”, “La llegada”, “Ahora me ves” i “Quiero ser como Beckham”

La pel•lícula de ciència ficció “La llegada” serà un dels plats forts del cicle de cinema a la fresca.
La pel•lícula de ciència ficció “La llegada” serà un dels plats forts del cicle de cinema a la fresca

Ca n’Oriol, el Vint-i-cinc de Setembre i El Pinar podran gaudir aquest estiu d’un cicle de cinema a la fresca dins el projecte municipal de transformació urbanística i socioconòmica Fem barri. Les projeccions s’iniciaran aquest divendres 8 de juny amb la comèdia Un funeral de muerte, que es podrà veure a la plaça de Ca n’Oriol.

El cicle es reprendrà el 15 de juny amb la darrera producció de Pixar, Coco, inspirada en la festivitat mexicana del Dia dels Morts. La pel·lícula d’animació es podrà gaudir a la pista poliesportiva del parc de la Pau i la Natura. En aquest mateix espai es projectarà, el 13 de juliol, la cinta de ciència ficció La llegada, dirigida per Denis Villeneuve. El 20 de juliol li arribarà el torn a Ahora me ves, una pel·lícula de misteri protagonitzada per un grup de mags que es podrà veure a la pista poliesportiva del Pinar. La darrera projecció tindrà lloc el 14 de setembre a la pista poliesportiva del parc de la Pau i la Natura i estarà protagonitzada per la producció independent Quiero ser como Beckham, amb una jove Keira Knightley al repartiment.

Dues de les pel·lícules programades, La llegada i Ahora me ves, han estat seleccionades a partir de les opinions recollides als barris per Rubí Jove i s’emmarquen en l’Estiu Jove. Totes les projeccions tindran lloc a les 22 h.