Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torna el cicle “El documental del mes” amb la projecció de la pel·lícula “Everyday rebellion” La cinta, que analitza els moviments de protesta pacífics, es podrà veure aquest divendres 16 de gener a l’Espai Tremuja d’El Celler https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Torna el cicle “El documental del mes” amb la projecció de la pel·lícula “Everyday rebellion”

La cinta, que analitza els moviments de protesta pacífics, es podrà veure aquest divendres 16 de gener a l’Espai Tremuja d’El Celler

Una imatge del documental.
Una imatge del documental

L’Espai Tremuja d’El Celler acollirà el proper divendres 16 de gener a partir de les 19 h una nova projecció dins el cicle El documental del mes. En aquesta ocasió, el títol que es podrà veure serà Everyday rebellion, una cinta dirigida pels germans Riahi que analitza les protestes pacífiques a diferents països del món. El moviment Occupy Wall Street, els indignats d’Espanya, la Primavera Àrab o les activistes ucraïneses de Femen són alguns dels casos que apareixen en aquest documental; experiències amb motivacions molt diferents però que comparteixen estratègies i idees.

Els germans Arash T. Riahi i Arman T. Riahi van néixer a l’Iran però han residit a Viena des de 1982. El seu documental Everyday rebellion, del 2013, ha passat per diversos festivals internacionals, on ha obtingut diferents guardons ─Politikens Audience Award al CPH:DOX de Dinamarca i Ben Award for Best Transmedia a la B3 Biennale d’Alemanya.

Everyday rebellion es podrà veure de forma gratuïta aquest divendres dins el cicle El documental del mes, una iniciativa que, amb la voluntat d’apropar aquest gènere als espectadors més enllà de les grans capitals, estrena cada mes un documental en una xarxa de 50 sales de tot l’estat i Llatinoamèrica. Es tracta d’una oferta de pel·lícules de qualitat avalada per diversos premis i altres reconeixements internacionals.