Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sortejats els membres de les meses electorals per als comicis del 20 de desembre A partir d’aquest dilluns, l’Ajuntament notificarà les designacions i lliurarà tota la documentació a les persones escollides https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Sortejats els membres de les meses electorals per als comicis del 20 de desembre

A partir d’aquest dilluns, l’Ajuntament notificarà les designacions i lliurarà tota la documentació a les persones escollides

El sorteig s’ha celebrat en el marc d’un ple extraordinari.
El sorteig s’ha celebrat en el marc d’un ple extraordinari

Aquest dilluns s’han designat els membres de les meses electorals i els seus suplents de cara als comicis generals del proper 20 de desembre. Les persones que ostentaran aquesta responsabilitat han estat escollides per sorteig en el marc d’un ple extraordinari, mitjançant una aplicació informàtica de l’Institut Nacional d’Estadística (INE).

L’Ajuntament començarà a comunicar les designacions a cadascun d’aquests ciutadans aquest mateix dilluns. Amb la notificació, també se’ls lliurarà un manual d’instruccions on s’explica amb detall el funcionament de la jornada electoral i les seves competències com a presidents o vocals.

53.690 electors
Un total de 53.690 rubinencs i rubinenques tindran dret a vot a les properes eleccions generals, en què s’escollirà la nova composició del Congrés dels Diputats i del Senat.

En aquests comicis, Rubí disposarà de 27 col·legis i 83 meses electorals ─una més que a les eleccions al Parlament de Catalunya del passat 27 de setembre─. L’objectiu d’aquesta ampliació és distribuir millor els electors assignats al local de l’Associació de Veïns del Centre ─districte 4, secció 2─, ja que aquest col·legi acumulava en una única mesa fins a 950 votants.

A les darreres eleccions, Rubí ja va guanyar altres tres meses, distribuïdes entre l’Escola Mossèn Cinto i les Escoles Bressol Municipals Sol, Solet i La Bruna.