Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sortejats els membres de les meses electorals per als comicis generals del 23 de juliol 53.610 veïns i veïnes de Rubí estan convocats a exercir el seu dret a vot el 23 de juliol https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Sortejats els membres de les meses electorals per als comicis generals del 23 de juliol

53.610 veïns i veïnes de Rubí estan convocats a exercir el seu dret a vot el 23 de juliol

El sorteig ha tingut lloc a la sala de plens (Foto: Ajuntament de Rubí).
El sorteig ha tingut lloc a la sala de plens (Foto: Ajuntament de Rubí)

Aquest dijous s’han designat els i les membres de les 90 meses electorals que s’habilitaran amb motiu dels comicis generals del 23 de juliol. Les persones que integraran les diferents meses s’han escollit per sorteig en el marc d’un ple extraordinari. 

L’Ajuntament ja ha començat a notificar les designacions a les persones escollides. Juntament amb la notificació, se’ls lliurarà un full amb preguntes freqüents, i enllaç per poder-se descarregar el manual,  on s’explica amb detall el funcionament de la jornada electoral i les seves competències com a presidents o vocals.

Les persones que ho desitgin també poden comprovar si han estat escollides com a integrants d’alguna mesa a través d'aquest enllaç o bé del XatBot, l’eina de consulta i suport als tràmits municipals disponible a la Seu Electrònica, a la part inferior dreta de la pàgina, o a través dels serveis de missatgeria mòbil WhatsApp (623 196 219) i Telegram (compte d'usuari: SuportRubi_Bot). El XatBot permet saber de manera immediata si s’ha estat designat/da membre de mesa i també el lloc de votació (col·legi, secció i mesa). Per fer-lo servir només cal saludar i fer la consulta.

La ciutadania que per algun motiu no pugui exercir la responsabilitat que se li ha designat haurà de presentar la reclamació corresponent a la Junta Electoral de zona en els set dies posteriors a la notificació.

Alguns centres de votació han canviat en relació amb les eleccions municipals del 28 de maig. Els electors de les dues meses que constaven en el districte 3 secció 5, meses A i B, que votaven a l'escola Vint-i-icinc de Setembre hauran de votar al teatre Municipal La Sala. Els electors constaven al districte 4 secció 25, mesa U única, que votaven en el col·legi electoral de l’Institut La Serreta hauran de votar al Centre Cívic de Ca N'Oriol.

Els electors de la mesa que voten al districte 1 Secció 1 i districte 1 secció 3, que actualment voten al col·legi electoral de l’escola Ramon Llull hauran de votar a l’ escola Rivo Rubeo. Els electors que voten al districte 4 Secció 22, que actualment voten al col·legi electoral de l'institut l'Estatut, hauran de votar a la biblioteca Mestre Martí Tauler. Els electors de la mesa que voten al districte 2 Secció 4, que actualment voten en el col·legi electoral institut de Montblanc, hauran de votar a l'Escola d'art edRa.

Consulta el llistat dels col·legis electorals