Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sis empreses de Rubí rebran un Premi Cambra Cipsa Circuits, DSV Air & Sea, Robin-Hat, Talleres Absa, Vectem i el grup Moehs recolliran els seus guardons en una cerimònia que tindrà lloc l’onze de juliol al Centre Cultural de Terrassa https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Sis empreses de Rubí rebran un Premi Cambra

Cipsa Circuits, DSV Air & Sea, Robin-Hat, Talleres Absa, Vectem i el grup Moehs recolliran els seus guardons en una cerimònia que tindrà lloc l’onze de juliol al Centre Cultural de Terrassa

Les persones membres del jurat dels premis, entre les quals hi ha Olga González, coordinadora de l’Àmbit de Promoció Econòmica i Projectes Estratègics de l’Ajuntament de Rubí. (foto: Cambra de Terrassa).
Les persones membres del jurat dels premis, entre les quals hi ha Olga González, coordinadora de l’Àmbit de Promoció Econòmica i Projectes Estratègics de l’Ajuntament de Rubí. (foto: Cambra de Terrassa)

Els Premis Cambra són els guardons que atorga anualment la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa per reconèixer les empreses i persones que més han contribuït a potenciar el desenvolupament econòmic i social de la demarcació. En aquesta edició, 6 empreses de Rubí han estat guardonades: Cipsa Circuits, DSV Air & Sea, Robin-Hat, Talleres Absa, Vectem i el grup Moehs. “Rubí és la ciutat amb més empreses premiades de la demarcació i això ens dona una idea de la potència de l’activitat industrial i empresarial de la nostra ciutat i no només quantitativa, també qualitativa. Enhorabona a tots i totes”, diu Ana María Martínez, alcaldessa en funcions.

El grup Moehs ha estat reconegut com la millor iniciativa empresarial de la demarcació. Moehs és un grup d’empreses amb activitat vinculada a la química fina especialitzada en la fabricació d’ingredients actius per a la indústria farmacèutica. Amb una activitat internacional consolidada, l’empresa ven a més de 100 països i està present amb instal·lacions industrials pròpies a Espanya, França, Bèlgica i Alemanya. Té una capacitat productiva de 5.000 tones de principis actius anuals i registra una facturació anual de 215 milions d’euros, el 90% dels quals provenen de mercats estrangers.

Els Premis Cambra 2019 a la Iniciació a la Internacionalització han anat a parar a dues empreses de Rubí relacionades amb el sector sanitari: Robin-Hat i Vectem. Robin-Hat es dedica al disseny i fabricació de productes tèxtils per al sector mèdic i està especialitzada en la producció de barrets antibacterians, resistents i personalitzables per a quiròfans. Ha estat guardonada per la iniciativa emprenedora i capacitat creativa que l’ha portat a implementar una sòlida política d’expansió d’un producte altament especialitzat dins dels mercats internacionals. Vectem desenvolupa i produeix productes dermatològics, cosmètics i d’higiene i de protecció sanitària. Ha estat premiada pel ràpid increment de la seva activitat internacional i la consolidació de la seva presència en nous mercats en un sector especialitzat altament competitiu.

Els guardons a la Millora Contínua, Sostenibilitat i Eficiència Energètica també són per a dues empreses rubinenques. Cipsa Circuts dedicada a la fabricació de circuits impresos ha estat guardonada per posar en marxa un pla estratègic de millora de la maquinària i d’equips productius per millorar la seva eficiència energètica. L’empresa, que compta amb un pla mediambiental definit, ha implementat sistemes de producció d’energia fotovoltaica, així com mesures per a la reducció del consum energètic basades en la instal·lació de plaques solars i equips de control de consum energètic, control d’emissions i reciclatge de residus. DSV Air & Sea ofereix serveis globals de transport de mercaderies i logística. El jurat ha premiat la iniciativa pionera i innovadora d’implementar un sistema sostenible de gestió de la logística amb la primera xarxa ferroviària pròpia de transport de mercaderies entre Espanya i Europa gestionada de forma exclusiva per professionals de l’empresa

Talleres Absa que es dedica al disseny, fabricació i distribució de sistemes de tancament, panys electrònics, interruptors i manyeria mecànica i electrònica amb aplicació per a control d’accessos ha estat una de les empreses reconegudes dins la categoria de Millor Iniciativa Comercial i de Serveis per la capacitat d’adaptar i consolidar un projecte empresarial altament especialitzat incorporant l’adaptació, flexibilitat i qualitat a la cadena de valor. Absa comparteix guardó amb Manipulados Vicopack de Terrassa.

Completen la llista d’empreses premiades Talent Revolution (Sant Cugat del Vallès) que rebrà el premi a l’Empresa de Nova Creació; Folgarolas Textil de (Terrassa) i Anaconda Biomed (Sant Cugat del Vallès) que han estat reconegudes amb els premis a l’Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament; Sensocar i Skeyndor (Terrassa), Premis Cambra 2019 a la Trajectòria Internacional Consolidada; i Azbil Telstar (Terrassa) i Taller Jeroni de Moragas (Terrassa), Premis Cambra 2019 a l’Empresa Saludable. Així mateix, els òrgans de govern de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa han acordat distingir Joan Vert amb el Premi Cambra 2019 al Lideratge Empresarial.

L’acte de lliurament dels Premis Cambra 2019 se celebrarà el dijous 11 de juliol a les 20 h al Centre Cultural de Terrassa.