Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sidonie actuaran a Rubí aquest divendres en el marc de la 3a Nit Oberta L’activitat comptarà amb la participació de 101 comerços i 24 establiments de restauració, entre els quals hi seran per primer cop els de Les Torres https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/sidonie-actuaran-a-rubi-aquest-divendres-en-el-marc-de-la-3a-nit-oberta/@@images/image/preview

Sidonie actuaran a Rubí aquest divendres en el marc de la 3a Nit Oberta

L’activitat comptarà amb la participació de 101 comerços i 24 establiments de restauració, entre els quals hi seran per primer cop els de Les Torres

L'alcaldessa amb el president de Rubí Centre.
L'alcaldessa amb el president de Rubí Centre

El grup barceloní de rock alternatiu Sidonie actuarà a Rubí el proper divendres 17 de juliol en el marc de la 3a edició de la Nit Oberta. El concert, gratuït, tindrà lloc a partir de les 23.45 h a la plaça del Doctor Guardiet i servirà com a gran cloenda de la festa del comerç local.

Un centenar de comerços, 24 establiments de restauració i diversos equipaments culturals de la ciutat obriran les seves portes fins a la mitjanit dins d’aquesta nova edició de la Nit Oberta, que tindrà com a fil conductor la música dels anys 60 i 70. Durant la cita, organitzada conjuntament per la regidoria de Comerç i l’associació Rubí Centre, la ciutadania podrà gaudir dels habituals descomptes, promocions i demostracions, així com de diverses propostes lúdiques.

Entre les novetats d’aquest any destaca la participació per primer cop dels establiments del barri de Les Torres, que col·locaran parades a la plaça de la Constitució i organitzaran un concert a càrrec del grup local The Ewan’s, entre d’altres. Per facilitar la connexió entre aquesta zona i l’illa de vianants, es programarà una nova activitat familiar a la plaça de la Nova Estació.

També serà novetat d’aquesta edició la iniciativa Vota l’establiment més autèntic, en el marc de la qual els ciutadans podran escollir l’establiment que considerin millor decorat segons la temàtica d’aquest any. El guanyador serà premiat amb una Targeta Comerç Ciutat carregada amb 150 €.

Quatre hores de comerç i cultura
La 3a Nit Oberta arrencarà a les 20 h amb una cercavila musical i seguirà amb diverses propostes lúdiques, entre les quals hi haurà espais de jocs infantils, sessions de DJ i un fotocol per fer-s’hi fotografies i compartir-les a les xarxes socials amb l’etiqueta #nitobertarubi. També es farà el sorteig de dues Targetes Comerç Ciutat ─carregades amb 75 € cadascuna─ entre les persones que hagin comprat durant la nit als establiments participants.

La cultura també tindrà un paper protagonista en aquesta nova edició de la Nit Oberta amb l’obertura de l’Espai Expositiu de l’Antiga Estació, on es pot veure la mostra Harley by Marifé; l’Espai Expositiu Aula Cultural, que acull aquests dies Homenatge a Pissarro del Col·lectiu El taller; i el Museu Etnogràfic Vallhonrat, on que es podrà gaudir a les 21 h d’una actuació a l’aire lliure del grup de cambra Miquel Casas i Bell.

L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha qualificat la Nit Oberta com “la gran cita del comerç local”. Segons ha dit, “durant els darrers anys s’ha demostrat la gran empenta que ha tingut el comerç local amb diferents activitats i accions [...]. La Nit Oberta no té només una finalitat econòmica, tot i que entenem que el comerç local és un motor de reactivació [...]; també vol ser una nit on els rubinencs i rubinenques tornem a passejar orgullosos per la nostra ciutat”.

De la seva banda, el president de Rubí Centre, Miquel Ortuño, ha animat tota la ciutadania a sortir al carrer i participar d’aquesta nova edició de la Nit Oberta. El botiguer s’ha mostrat convençut que la cita tornarà a ser un èxit.