Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obren les preinscripcions per a l’espai familiar Creixença Les famílies interessades a utilitzar aquest servei situat a la Biblioteca Mestre Martí Tauler poden sol·licitar-ho fins al 10 de setembre https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/s2019obren-les-preinscripcions-per-a-l2019espai-familiar-creixenca/@@images/image/preview

S’obren les preinscripcions per a l’espai familiar Creixença

Les famílies interessades a utilitzar aquest servei situat a la Biblioteca Mestre Martí Tauler poden sol·licitar-ho fins al 10 de setembre

L'espai familiar Creixença està situat a la planta baixa de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler.
L'espai familiar Creixença està situat a la planta baixa de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler

Les preinscripcions per a l’espai familiar Creixença es poden realitzar a partir d’aquest dilluns i fins al proper dijous 10 de setembre. Les sol·licituds es poden descarregar a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament i del web municipal, i s’han de presentar emplenades a l’Escola Bressol Municipal La Bruna, encarregada de coordinar aquest servei.

L’espai familiar Creixença és un lloc de convivència per a infants menors de tres anys i per als seus pares o altres familiars situat a la planta baixa de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler. El servei ofereix als nens i nenes un espai motivador de joc i relació amb diferents possibilitats i vivències que els ajudaran, amb l’acompanyament dels seus pares, a créixer emocionalment. Pel que fa a les famílies, els permet participar en els jocs i les activitats dels infants, compartint amb ells i amb altres famílies nous moments de relació i descoberta. Tot plegat sota la supervisió d’una educadora, que condueix les activitats i acompanya i assessora els adults en tots els dubtes que puguin tenir.

L’espai funciona dos dies a la setmana, amb una durada de dues hores i mitja per sessió, entre els mesos d’octubre i juliol. Hi ha tres grups formats per un màxim de 13 infants i els seus acompanyant distribuïts en diferents horaris:

  • Grup A, per a nadons de menys d’un any. Dimecres i divendres, de 9.30 h a 12 h.
  • Grup B, per a infants d’un a tres anys. Dimarts i dijous, de 9.30 h a 12 h.
  • Grup C, per a infants d’un a tres anys. Dimarts i dijous, de 16 h a 18.30 h.

Les famílies interessades en l’espai Creixença poden sol·licitar-ne més informació i fer la corresponent preinscripció a l’Escola Bressol Municipal La Bruna fins al 10 de setembre en horari de matí. La matrícula s’haurà de formalitzar entre el 22 i el 25 d’aquest mes.