Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obren les inscripcions per als tallers educatius d’estiu adreçats a joves de secundària La inscripció es podrà fer del 4 al 14 de juny a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

S’obren les inscripcions per als tallers educatius d’estiu adreçats a joves de secundària

La inscripció es podrà fer del 4 al 14 de juny a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí

El tallers s’adrecen a joves de secundària  (foto: Ajuntament de Rubí).
El tallers s’adrecen a joves de secundària (foto: Ajuntament de Rubí)

Els Tallers educatius, que són gratuïts, ofereixen experiències d’aprenentatge d’alta qualitat a partir d’activitats dinàmiques, participatives, variades i properes al context del grup al voltant d’un eix temàtic. D’aquesta manera, es vol reforçar el desenvolupament de les competències bàsiques curriculars, amb especial atenció a les competències lingüístiques, matemàtiques, digitals i personals i socials. “La proposta es va posar en marxa l’estiu passat per donar suport a l’alumnat després d’un curs que només va ser presencial fins al mes de març a causa de la COVID-19 i va aconseguir generar motivació entre els nois i noies gràcies a la personalització, el reforç positiu i el clima positiu de confiança i respecte”, argumenta el regidor d’Infància i Educació, Víctor García Correas.

Els tallers es desenvoluparan del 30 de juny al 30 de juliol a l'auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler. L’horari genèric és de 9 a 13.30 h, repartits per grups en funció del curs realitzat durant aquest any. L'oferta és de 90 places repartides en 5 grups de 18 joves. Es podrà escollir grup en funció del cicle educatiu (per una banda, alumnat de 1r i 2n d’ESO i per l’altra, l’alumnat de 3r i 4t d’ESO) i de l’horari més convenient. Caldrà un mínim de 5 participants per obrir els grups d’edat.

La inscripció es podrà formalitzar de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Rubí. En aquells casos en què sigui impossible fer-la en línia es podrà demanar cita prèvia trucant al Servei d’Infància i Educació al 93 588 70 00 (extensió 4255).

L’enllaç telemàtic estarà actiu del 4 al 14 de juny, ambdós inclosos. Una vegada finalitzat el termini d’inscripció, només s’atendran peticions a través del correu electrònic educacio@ajrubi.cat, si hi ha places vacants. S’atendran les inscripcions segons l'ordre d’arribada de les peticions. Una vegada completada la inscripció, les famílies rebran un correu electrònic confirmant la plaça demanada.