Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obren les inscripcions per als Casals per a Dones majors de 60 anys Enguany s’ofereix un taller de manualitats i un de relaxació la tercera i l’última setmana d’agost, respectivament https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

S’obren les inscripcions per als Casals per a Dones majors de 60 anys

Enguany s’ofereix un taller de manualitats i un de relaxació la tercera i l’última setmana d’agost, respectivament

L’Ajuntament de Rubí torna a oferir activitats de lleure per a dones majors de 60 anys (foto: Lidia Larrosa).
L’Ajuntament de Rubí torna a oferir activitats de lleure per a dones majors de 60 anys (foto: Lidia Larrosa)

La regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Rubí torna a oferir aquest mes d’agost casals d’estiu gratuïts per a dones majors de 60 anys. La proposta consisteix en un taller de manualitats del 21 al 24 d’agost i un taller de relaxació del 28 al 31 d’agost. Tots dos tallers tindran lloc a la Biblioteca Mestre Martí Tauler en dos torns: de 16 a 17 h i de 17.30 a 18.30 h.

Una vintena de dones podran beneficiar-se d’aquests casals, que s’organitzen des del 2006 i que “són una proposta de lleure gratuïta per a dones que passen l’estiu a Rubí que els permet ampliar i mantenir el seu espai de relació amb les altres”, ha explicat la regidora de Polítiques d’Igualtat, Maria Mas.

Les dones interessades a assistir-hi poden formalitzar la seva inscripció de forma gratuïta fins al 28 de juliol a la regidoria de Polítiques d’Igualtat, situada a l’edifici Rubí Forma (Rambleta de Joan Miró, s/n) de 10 a 12 h.