Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obre la convocatòria per sol·licitar les subvencions per a la millora del comerç Les sol·licituds s’han de presentar fins al 15 de juny a la Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER) a qualsevol de les Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC) https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

S’obre la convocatòria per sol·licitar les subvencions per a la millora del comerç

Les sol·licituds s’han de presentar fins al 15 de juny a la Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER) a qualsevol de les Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC)

Poden optar a les subvencions els comerços situats a la trama urbana consolidada de Rubí.
Poden optar a les subvencions els comerços situats a la trama urbana consolidada de Rubí

L’Ajuntament de Rubí ha obert la convocatòria de subvencions per a l’impuls de l’activitat empresarial en la modalitat comerç. Poden demanar aquests ajuts tots els establiments situats a la trama urbana i en planta baixa que estiguin donats d’alta en algun dels epígrafs que consten a la convocatòria. Les sol·licituds s’han de presentar fins al 15 de juny a la Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER), situada a la Masia de Can Serra, o bé a qualsevol de les dues Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC) ─la del Centre o la de Les Torres─.

Els establiments interessats a optar als ajuts ja poden consultar les bases i la convocatòria, així com descarregar la documentació necessària per a la sol·licitud, a la Seu Electrònica de l'Ajuntament. El proper dimecres 18 de maig a les 14.30 h, es durà a terme una sessió informativa a l’edifici Rubí+D per tal de resoldre qualsevol possible dubte sobre la convocatòria.

Amb aquests ajuts, l’Ajuntament vol afavorir la millora de la competitivitat del comerç urbà de la ciutat i la seva readaptació a les tendències actuals del mercat. Així, son objecte de subvenció les següents actuacions: renovació exterior, renovació interior, introducció de noves tecnologies, difusió comercial i supressió de barreres arquitectòniques.