Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obre la convocatòria per als ajuts del Programa d’atenció social a les persones amb discapacitat L’Oficina d’Atenció a la Diversitat Funcional de Rubí facilita informació sobre aquestes prestacions socials, que es poden sol·licitar fins al 16 d’agost https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

S’obre la convocatòria per als ajuts del Programa d’atenció social a les persones amb discapacitat

L’Oficina d’Atenció a la Diversitat Funcional de Rubí facilita informació sobre aquestes prestacions socials, que es poden sol·licitar fins al 16 d’agost

Els ajuts promouen l’autonomia de les persones amb diversitat funcional.
Els ajuts promouen l’autonomia de les persones amb diversitat funcional

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat ha obert la convocatòria per als ajuts del Programa d’atenció social a les persones amb discapacitat (PUA). Aquestes prestacions tenen com a objectiu contribuir a les despeses ocasionades per l’adquisició de productes i actuacions destinades a promoure l’autonomia de les persones amb discapacitat física, psíquica o social amb mesures compensatòries.

El programa d’ajuts inclou prestacions per a la mobilitat i transport ─obtenció o reconversió del permís de conduir, adaptació de vehicles i transport per acudir a determinats serveis─ i per a l’autonomia personal i la comunicació ─productes de suport per a persones amb discapacitat visual, auditiva, física, intel·lectual o mental─.

Les persones que vulguin optar a aquests ajuts han de presentar la seva sol·licitud fins al 16 d’agost a les oficines d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat ─n’hi ha dues ubicades a Terrassa─. El full es pot descarregar des del web del Departament de Treball i Afers Socials o bé es pot demanar al mostrador de l’Àrea de Serveis a les Persones de l’Ajuntament de Rubí (c. General Prim, 33-35, 2a planta).

Els rubinencs i rubinenques interessats a obtenir més informació sobre aquestes prestacions poden adreçar-se a l’Oficina d’Atenció a la Diversitat, que obre els dilluns i dimarts de 15.30 a 19.30 h a les dependències municipals del carrer General Prim, o bé trucar al telèfon 93 588 75 75.