Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obre la consulta pública prèvia a l’elaboració d’un nou Reglament de la Sindicatura Municipal de Greuges de Rubí L’objectiu del nou reglament és professionalitzar i dotar de més recursos aquesta figura https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

S’obre la consulta pública prèvia a l’elaboració d’un nou Reglament de la Sindicatura Municipal de Greuges de Rubí

L’objectiu del nou reglament és professionalitzar i dotar de més recursos aquesta figura

S’obre la consulta pública prèvia a l’elaboració d’un nou Reglament de la Sindicatura Municipal de Greuges de Rubí.

La consulta pública prèvia a l’elaboració d’un nou Reglament de la Sindicatura municipal de Greuges de Rubí comença aquest dimarts 4 de gener i s’allarga fins el 18 del mateix mes. Durant aquest període, els ciutadans i ciutadanes que vulguin aportar idees ho podran fer a través del porta Participa Rubí.

El nou reglament vol millorar el procés d’elecció per fer-lo més obert i participatiu, oferint la possibilitat a la ciutadania de fer propostes per al càrrec obrint un termini de participació ciutadana. També busca revisar el sistema retributiu de la figura de la Síndica o Síndic de Greuges de Rubí per garantir el seu correcte funcionament, així com la seva independència i objectivitat, en funció de les seves tasques i de la seva dedicació. Juntament amb això pretén destinar els recursos econòmics i personals necessaris per a garantir el correcte desenvolupament de les tasques que li són atribuïdes al Síndic/a Municipal de Greuges. A més, es preveu una partida econòmica per la contractació d’assessorament si fos necessari.

Etiquetes