Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obre l’accés al curs en línia “Sé digital”, impulsat per l’Ajuntament de Rubí, l’EOI i Orange Les persones interessades a millorar les seves capacitats digitals encara poden inscriure’s en aquesta formació totalment gratuïta https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

S’obre l’accés al curs en línia “Sé digital”, impulsat per l’Ajuntament de Rubí, l’EOI i Orange

Les persones interessades a millorar les seves capacitats digitals encara poden inscriure’s en aquesta formació totalment gratuïta

“Sé digital” sorgeix d’un acord entre l’Ajuntament de Rubí, l’EOI i Orange.
“Sé digital” sorgeix d’un acord entre l’Ajuntament de Rubí, l’EOI i Orange

Aquest dilluns 4 d’abril, s'ha posat en funcionament la plataforma del programa de capacitació ciutadana per al desenvolupament empresarial i retenció del talent local Sé digital, impulsat per l’Ajuntament de Rubí, l’Escola d’Organització Industrial (EOI) i Orange. D’aquesta manera, les persones inscrites ja poden accedir a aquesta formació en línia totalment gratuïta.

Amb el programa Sé digital, les entitats col·laboradores aposten per la generació d'activitat econòmica i d'ocupació, amb l’objectiu de contribuir a millorar la competitivitat de l'economia local i a retenir el talent d'aquells que busquin desenvolupar els seus negocis i formar part de la revolució digital des de les seves ciutats.

Rubí és un dels nou únics municipis de tot l'estat que participen en aquesta iniciativa de capacitació digital. L'Ajuntament ha volgut aprofitar l'oportunitat que li brindaven l'EOI i Orange per complementar la formació que ofereix actualment a través de l'Escola d'Emprenedoria de Rubí (EDER) i del Servei d'Ocupació tant a empreses com a treballadors. La voluntat del consistori és que aquest programa ajudi a millorar les competències digitals de diferents col·lectius: emprenedors, empreses i comerços, i persones aturades que requereixin nous coneixements per orientar el seu futur laboral.

Sé digital consisteix en un pla de formació en línia gratuït que ajuda els alumnes a desenvolupar les seves habilitats digitals, a millorar les seves activitats professionals a través de l'aprofitament de les noves tecnologies, i a digitalitzar i desenvolupar negocis. El curs s’estructura en diferents mòduls, en què s’aborden qüestions com el comerç en línia, la promoció de negocis o les noves tendències tecnològiques, entre d’altres. La formació va a càrrec de diversos experts i inclou la presentació de casos pràctics, així com abundant material audiovisual. La superació del curs, a més, permet obtenir un certificat.

Inscripcions obertes          
Les persones interessades a formar-se gratuïtament a través del programa Sé digital encara poden formalitzar la seva inscripció a través del web https://sedigitalylanzate.es, on també trobaran informació sobre el curs.