Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obre el termini per participar al Rubindústria La jornada del 20 d’octubre especialitzada en el sector industrial comptarà amb la presència de Siemens, Triskel Telekom, Nexiona i ABB, entre d’altres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

S’obre el termini per participar al Rubindústria

La jornada del 20 d’octubre especialitzada en el sector industrial comptarà amb la presència de Siemens, Triskel Telekom, Nexiona i ABB, entre d’altres

La jornada tindrà lloc a la Masia de Can Serra.
La jornada tindrà lloc a la Masia de Can Serra

Les empreses Siemens, Nexiona i ABB, entre d’altres, exposaran les seves experiències al voltant de la indústria 4.0 durant la jornada Rubindústria. Així, Rubí incorpora al seu calendari de jornades especialitzades una cita dedicada exclusivament al sector industrial que se celebrarà el proper 20 d’octubre al Fòrum de la Masia de Can Serra. Els professionals interessants en formalitzar la inscripció poden fer-ho fins el 18 d’octubre a través d’aquest formulari.

La indústria 4.0 o indústria intel·ligent defineix un canvi en la manera d’organitzar els mitjans de producció, basat en la integració de les tecnologies de la informació en els processos industrials. Aquesta nova via parteix de la constatació que el desenvolupament tecnològic optimitza el funcionament de l’empresa, de manera que es redueixen costos i es guanya en eficiència i sostenibilitat.  

La trobada es desenvoluparà a partir de quatre blocs temàtics. En una primera xerrada a càrrec de Fernando Pérez, responsable de control de negoci i digitalització de Siemens,  es reflexionarà sobre la digitalització de l’empresa industrial. El bloc central de la jornada exposarà les experiències en tecnologia de la indústria 4.0 de Triskel Telekom, Nexiona, ABB i Innovae. En aquest bloc s’oferirà informació sobre sistemes ciberfísics, la internet de les coses, fabricació 3D, robòtica col·laborativa i innovació en realitat augmentada i virtual.

Les ponències aniran seguides d’una xerrada sobre la capacitació de Recursos Humans (RRHH) en la indústria 4.0 a càrrec de Carlos Grau de Technology & Innovation Konsac Group i una reflexió sobre el paper de l’administració davant les noves formes d’indústria a càrrec de Daniel Marco, director de l'SmartCAT Challenge, una iniciativa de la Secretaria per a la Governança de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) de la Generalitat de Catalunya.

El Rubindústria tindrà lloc entre les 9 i les 13 h i es tancarà amb diverses demostracions en relació a les presentacions efectuades. L’esdeveniment compta amb la col·laboració de l’Associació d’Empreses d’Informàtica i Tecnologies de la Comunicació de Catalunya (ASEITEC), CECOT Rubí i el Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona.

Podeu demanar més informació al correu electrònic