Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obre el termini per participar al Concurs de cartells de la Festa Major 2017 L’Ajuntament premiarà amb 1.500 euros el treball guanyador, que es convertirà en la imatge gràfica de la Festa Major d’aquest any https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

S’obre el termini per participar al Concurs de cartells de la Festa Major 2017

L’Ajuntament premiarà amb 1.500 euros el treball guanyador, que es convertirà en la imatge gràfica de la Festa Major d’aquest any

Cartell seleccionat el 2016.
Cartell seleccionat el 2016

L’Ajuntament de Rubí ha obert la convocatòria del Concurs de cartells de la Festa Major de la ciutat, que servirà per seleccionar la imatge gràfica de la celebració d’aquest any. Les persones interessades a participar-hi poden lliurar les seves propostes fins al 28 d’abril a les 14 h a qualsevol de les dues Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC): la del Centre, situada al carrer de Narcís Menard, 13-17; o la de Les Torres, ubicada a la Rambleta Joan Miró, s/n.

El Concurs de cartells de la Festa Major està dotat amb 1.500 euros bruts. Els participants, que han de ser majors d’edat, poden presentar un màxim de dues obres individuals, originals, no divulgades, no exposades i no premiades en altres concursos, dissenyades amb la tècnica que es consideri més adient ─pintura, il·lustració, fotografia, collage, etc.─ però que sigui apta per a la seva reproducció mitjançant quadricromia.

Els cartells s’han d’entregar muntats sobre un suport de cartró ploma i en sentit vertical, amb unes dimensions de 40 cm d’amplada i 50 cm de llargada. A l’obra ha de figurar el text:

Festa Major 2017
Rubí, del 28 de juny al 2 de juliol

A més, cal reservar un espai a la part inferior del cartell, de 16 cm d’amplada i 5 cm de llargada, per posar-hi el logotip de l’Ajuntament.

A l’hora de fer la tria el treball guanyador, el jurat tindrà en compte la qualitat tècnica i artística, l’impacte visual, la creativitat i l’originalitat. La resolució es farà pública com a molt tard el 26 de maig.

Com és habitual, el cartell guanyador i una selecció de la resta de treballs presentats seran exposats durant la Festa Major en un equipament municipal. L’any passat, la proposta que es va fer amb el premi va ser Tradició, del murcià Cristóbal Domínguez Aguiló.