Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obre el període de preinscripció per a les escoles bressol municipals El proper curs 2016-2017, les tres llars d’infants municipals oferiran un total de 381 places de servei escolar ordinari, 127 per centre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

S’obre el període de preinscripció per a les escoles bressol municipals

El proper curs 2016-2017, les tres llars d’infants municipals oferiran un total de 381 places de servei escolar ordinari, 127 per centre

Les sol·licituds es poden presentar fins al 13 de maig.
Les sol·licituds es poden presentar fins al 13 de maig

Les preinscripcions per a les escoles bressol municipals es poden realitzar a partir d’aquest dilluns i fins al 13 de maig presentant la corresponent sol·licitud al centre escollit. El dia 24 d’aquest mateix mes es publicaran les llistes provisionals d’admesos segons la puntuació aconseguida i les reclamacions es podran fer entre el 25 i el 27 de maig. El 7 de juny està prevista la publicació de la relació definitiva d’admesos, que podran formalitzar la matrícula del 8 al 14 de juny.

Rubí disposa de tres escoles bressol municipals ─Sol, Solet, Lluna i La Bruna─ que el proper curs oferiran un total de 381 places de servei escolar ordinari, 127 per centre, destinades a infants nascuts durant els anys 2014, 2015 i 2016. En tots els casos aquesta oferta es complementarà amb un servei de menjador i amb un servei d’acolliment, que garanteix la cura i atenció dels infants abans i després del servei escolar.

El preu públic mensual de les escoles bressol municipals s’estableix mitjançant un sistema de tarifació social que té en compte el nivell de renda de la unitat familiar. A més, es contemplen bonificacions d’aquesta quota en els casos de famílies nombroses, monoparentals o amb una situació socioeconòmica desafavorida.

Tota la informació sobre la preinscripció es pot consultar a l’apartat d’Educació del web municipal.