Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obre concurs públic per a nou gerent de Proursa L’Ajuntament obre convocatòria pública de selecció de la nova gerència de l’empresa municipal d’habitatge Proursa que substituirà l’actual a causa del seu caràcter accidental i temporal https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

S’obre concurs públic per a nou gerent de Proursa

L’Ajuntament obre convocatòria pública de selecció de la nova gerència de l’empresa municipal d’habitatge Proursa que substituirà l’actual a causa del seu caràcter accidental i temporal

Les sol·licituds es poden presentar a partir de dilluns.
Les sol·licituds es poden presentar a partir de dilluns

Ja està en marxa la convocatòria pública per dotar l’empresa d’habitatge municipal Proursa d’una nova gerència que doni relleu a l’actual que ocupa el càrrec de forma accidental i temporal. La proposta respon al compliment de l’acord plenari de 19 d’octubre de 2017 sobre la continuació de l’ens com a empresa pública. L’objectiu és fer de l’empresa un instrument dinàmic i flexible que pugui intervenir en la difícil situació de l’emergència residencial i la dinamització del mercat immobiliari.

El període de presentació de candidatures arrenca aquest dilluns. Les persones interessades han de presentar al Registre General de la Societat Promocions Urbanes de Rubí, S. A., ubicada al carrer del General Prim número 33-35, 4t pis 08191 de Rubí. L’horari de recepció és de les 9 h a les 14 h de dilluns a divendres en la forma que determina l’article 38.4 de la Llei 30/1992 de 26 de novembre de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú dins el termini de deu dies hàbils següents a la publicació d’aquest anunci.

Es valoraran els perfils que acreditin un mínim de 24 mesos d’experiència en la gestió de societats i entitats del sector públic (vinculades o dependents de les administracions públiques). O un mínim de 48 mesos d’experiència en la gestió de societats i entitats del sector privat.