Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’inicien les obres de construcció de la rotonda entre el passeig de Les Torres i el passeig del Doctor Ferran Durant l’execució d’aquests treballs no es preveuen talls de trànsit destacables, ja que es garantirà el pas alternatiu https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

S’inicien les obres de construcció de la rotonda entre el passeig de Les Torres i el passeig del Doctor Ferran

Durant l’execució d’aquests treballs no es preveuen talls de trànsit destacables, ja que es garantirà el pas alternatiu

L’actuació persegueix l’execució d’una rotonda d’obra en aquest punt.
L’actuació persegueix l’execució d’una rotonda d’obra en aquest punt

L’Ajuntament de Rubí ha iniciat aquesta setmana unes obres a la rotonda existent a la confluència entre el passeig de Les Torres i el passeig del Doctor Ferran. L’actuació s’inclou al Pla d’inversions i tindrà una durada prevista de tres mesos.

Amb aquests treballs es vol reformar la rotonda, que actualment es troba senyalitzada amb elements d’abalisament i pintura al paviment. L’actuació persegueix, per tant, l’execució d’una rotonda d’obra acabada amb pavimentació de llambordí graníti per millorar la seva resistència al pas dels vehicles i, així, garantir la seva qualitat, tant d’ús com estètica. 

Les obres les executa l’empresa Hercal Diggers SL per un import de 24.237,59 euros. Mentre durin els treballs, que és previst que s’allarguin uns tres mesos, es preveuen afeccions puntuals al trànsit de poca durada. En tot moment s’intentarà garantir el pas alternatiu dels vehicles.