Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’inicien les obres d’urbanització de l’accés a l’Institut Torrent dels Alous A partir de dilluns 23 de setembre quedarà interrompuda la circulació de vianants entre el Vint-i-cinc de Setembre i l’escola i l’institut https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

S’inicien les obres d’urbanització de l’accés a l’Institut Torrent dels Alous

A partir de dilluns 23 de setembre quedarà interrompuda la circulació de vianants entre el Vint-i-cinc de Setembre i l’escola i l’institut

El nou edifici de l’INS Torrent dels Alous es va estrenar el curs 2018-2019 (foto: Ajuntament).
El nou edifici de l’INS Torrent dels Alous es va estrenar el curs 2018-2019 (foto: Ajuntament)

Aquest dilluns han començat les obres d’urbanització de l’accés a l’INS Torrent dels Alous, que s‘ubica entre la plaça Salvador Espriu i el passatge Marconi. El projecte, inclòs al Pla d’inversions financerament sostenible, consisteix a ampliar l’actual vorera de què disposa l’institut tant al tram de la plaça com al pas existent fins a l’accés principal. Els treballs, que executa l’empresa Obres i Serveis Roig S.A. per un import de 275.3912,42 euros, tenen una durada aproximada de quatre mesos.

Actualment, la major part del passatge Marconi disposa de plataforma única, una actuació que es va dur a terme ara fa uns deu anys. L’ordenament previst en aquest projecte preveu donar continuïtat a aquella intervenció fins a l’accés a l’institut.

També s’instal·larà nou enllumenat i s’adequarà el clavegueram. A més, el projecte contempla la instal·lació de nou mobiliari urbà, com ara papereres, bancs i un aparcament per a bicicletes, així com la plantació de nou arbrat, com ara oms, acers, liquidàmbars i tipuanes, entre d’altres.

A partir de dilluns 23 de setembre i fins a la finalització de les obres quedarà tallada la circulació de vianants entre l’interior del barri del Vint-i-cinc de Setembre i l’escola i l’institut. La ciutadania haurà de donar la volta pel carrer Marconi o pel camp de futbol per accedir-hi.