Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’inicien les obres d’enderroc de les restes d’un antic dipòsit d’aigua al c/ Schubert Per tal de dur a terme els treballs amb seguretat, es tallarà un carril de circulació d’aquesta via, en sentit c/ Schumann https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

S’inicien les obres d’enderroc de les restes d’un antic dipòsit d’aigua al c/ Schubert

Per tal de dur a terme els treballs amb seguretat, es tallarà un carril de circulació d’aquesta via, en sentit c/ Schumann

Les restes de l’antic dipòsit es troben a una alçada d’uns 20 metres.
Les restes de l’antic dipòsit es troben a una alçada d’uns 20 metres

L’Ajuntament de Rubí inicia aquest dilluns les obres d’enderroc de les restes d’un antic dipòsit d’aigua ubicat al c/ Schubert que abastia el PAE Can Jardí. La durada dels treballs, que han estat adjudicats a l’empresa FERTRES SL per un import de 15.000 euros, és d’aproximadament una setmana.

El Consistori ha decidit dur a terme aquestes obres d’enderroc pel perill de caiguda que suposa aquesta infraestructura, després que fa uns mesos es produís una petita esllavissada de terres.

Per tal de dur a terme els treballs amb seguretat, es tallarà un carril de circulació d’un tram del c/ Schubert, en sentit c/ Schumann. Els vehicles que vulguin dirigir-se cap al c/ Vivaldi ho podran fer pels carrers Schumann, Stravinsky i Bizet. L’accés a les empreses ubicades al tram afectat està totalment garantit.