Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’ajorna l’acte d’homenatge a les víctimes de la Covid-19 L’Ajuntament ha optat per posposar la trobada prevista per al 24 de juliol com a mesura de precaució davant la pandèmia https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

S’ajorna l’acte d’homenatge a les víctimes de la Covid-19

L’Ajuntament ha optat per posposar la trobada prevista per al 24 de juliol com a mesura de precaució davant la pandèmia

L'acte havia de tenir lloc a l'amfiteatre del Castell (Foto: Ajuntament/Localpres).
L'acte havia de tenir lloc a l'amfiteatre del Castell (Foto: Ajuntament/Localpres)

L’Ajuntament de Rubí ha decidit ajornar l’acte d’homenatge i record a les víctimes de la Covid-19 que havia de tenir lloc el proper divendres 24 de juliol a l’amfiteatre del parc del Castell. Atenent a les indicacions de les autoritats sanitàries i, davant les xifres d’afectació del coronavirus a l’àrea metropolitana, el Consistori ha considerat prudent posposar la trobada fins després de l’estiu.

Aquest s’ha concebut com un acte en memòria de les víctimes i en suport a les seves famílies, però també com un agraïment a les persones que han treballat durant la crisi sanitària i als serveis essencials que han estat a primera línia durant l’estat d’alarma, especialment els i les professionals del sector sanitari. L’homenatge del dia 24 de juliol havia d’incloure testimonis, la projecció d’un audiovisual en record dels veïns i veïnes que no han pogut superar la malaltia, el descobriment d’una placa commemorativa i una ofrena floral.

L’Ajuntament es posarà en contacte amb totes aquelles persones que ja havien comunicat la seva assistència a l’esdeveniment. La intenció del Consistori és poder programar l’acte més endavant, seguint en tot moment les recomanacions de les autoritats sanitàries. A poder ser aquesta mateixa tardor.