Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’activa en fase d’alerta el Pla de Protecció Civil municipal per episodi de pluja intensa Es recomana a la ciutadania que s’evitin els desplaçaments en la mesura del possible i que les famílies vagin a recollir els infants als centres educatius https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/s2019activa-en-fase-d2019alerta-el-pla-de-proteccio-civil-municipal-per-episodi-de-pluja-intensa/@@images/image/preview

S’activa en fase d’alerta el Pla de Protecció Civil municipal per episodi de pluja intensa

Es recomana a la ciutadania que s’evitin els desplaçaments en la mesura del possible i que les famílies vagin a recollir els infants als centres educatius
Durant tot el dia s'esperen fortes pluges amb intensitats de més de 20 mm en 30 minuts a tot Catalunya.
Durant tot el dia s'esperen fortes pluges amb intensitats de més de 20 mm en 30 minuts a tot Catalunya

L’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, ha activat aquest migdia en fase d’alerta el Pla de Protecció Civil municipal per episodi de pluja intensa, atenent a les previsions meteorològiques i als avisos i indicacions emesos per la Generalitat de Catalunya a través del CECAT.

El Pla s’ha activat aquest dijous a les 12 h i estarà vigent fins que finalitzin les condicions i previsions per les quals ha estat activat.

Amb l’objectiu de minimitzar els riscos relacionats amb les alertes activades, es recomana a la població evitar qualsevol desplaçament que no sigui totalment necessari. També es demana a aquelles famílies que tinguin infants escolaritzats que els vagin a recollir a l’escola. Durant tot el dia d’avui, les instal·lacions culturals i esportives municipals estaran tancades a causa del mal temps, així com la Finestreta Única Empresarial (FUER) de Can Serra. 

Consulteu els consells davant de situacions d'inundació.