Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí tornarà a comptar amb un pessebre vivent durant aquestes festes Per tercer any consecutiu, l’Hermandad Nuestra Señora del Rocío de Rubí recrearà el naixement de Jesús als jardins del Museu Vallhonrat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Rubí tornarà a comptar amb un pessebre vivent durant aquestes festes

Per tercer any consecutiu, l’Hermandad Nuestra Señora del Rocío de Rubí recrearà el naixement de Jesús als jardins del Museu Vallhonrat

L’alcaldessa, amb els responsables de l’Hermandad i del Museu Vallhonrat (foto: Ajuntament – Lali Puig).
L’alcaldessa, amb els responsables de l’Hermandad i del Museu Vallhonrat (foto: Ajuntament – Lali Puig)

Del 19 al 23 de desembre, els jardins del Museu Etnogràfic Vallhonrat tornaran a acollir el pessebre vivent de l’Hermandad Nuestra Señora del Rocío. Aquest és el tercer any consecutiu que l’entitat es mobilitza per portar a Rubí una de les tradicions més arrelades de les festes nadalenques.

L’activitat permet recórrer diverses escenes al voltant del naixement de Jesús, així com gaudir d’algunes nadales interpretades en directe. Una quarantena de membres de l’Hermandad participen a les representacions, que any rere any guanyen en realisme gràcies a la cura amb què es preparen els vestits i l’escenografia. En aquesta edició, a més, s’hi sumen nous alicients que prometen fer les delícies del públic més familiar: la presència d’un carter reial i un espai per fer-se fotografies disfressats amb vestits de l’època.

Jorge García, president de l’Hermandad Nuestra Señora del Rocío, ha destacat la consolidació d’aquesta activitat i la il·lusió que hi posen els membres de l’entitat. Unes ganes i un esforç que també ha reconegut l’alcaldessa, Ana María Martínez: “Cada any el resultat és millor. Fa molt temps que hi treballen [...] i de ben segur que tornarà a ser un èxit. Com en altres moments importants de l’any, la implicació de les entitats ─en aquest cas l’Hermandad─ és essencial per omplir de vida i d’activitats els carrers de Rubí”. 

Les representacions del pessebre vivent tindran lloc del 19 al 21 de desembre de 18 a 20 h; el dia 22, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h; i el 23, d’11 a 14 h. L’accés és gratuït i es realitza per la plaça de Montserrat Roig.

5a Zambombada
L’Hermandad Nuestra Señora del Rocío també reeditarà enguany la Zambombada, la tradicional cantada de nadales a càrrec de diversos cors rocieros. L’activitat, que ja suma cinc edicions, tindrà lloc aquest diumenge 16 de desembre a les 11.30 h a la plaça de Catalunya.