Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí tindrà una Oficina de Mobilitat a la plaça de la Constitució La ciutadania hi podrà adquirir títols de transport locals, gestionar queixes i suggeriments i recuperar objectes perduts, entre d’altres https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí tindrà una Oficina de Mobilitat a la plaça de la Constitució

La ciutadania hi podrà adquirir títols de transport locals, gestionar queixes i suggeriments i recuperar objectes perduts, entre d’altres

L’oficina a la plaça Constitució  (foto: Ajuntament de Rubí).
L’oficina a la plaça Constitució (foto: Ajuntament de Rubí)

L’Oficina de Mobilitat, situada a la plaça de la Constitució 2, local 2, és una de les millores del servei que es van introduir en el moment de renovar el contracte que regeix el servei d’autobús urbà de la ciutat. El nou recurs obrirà dilluns 24 d’abril i disposarà d’un telèfon d’atenció al públic, un sistema d’emissió de títols locals amb impressora de targetes, un espai de recuperació d’objectes perduts, farmaciola i desfibril·lador. Així, la ciutadania hi podrà rebre informació, adquirir títols de transport i recuperar objectes perduts a l’autobús urbà.

El servei d’informació a l’usuari facilitarà guies i fulletons del transport urbà, quadres horaris i plànols de la xarxa i informarà de desviaments i incidències, serveis especials i altres mitjans de transport. També s’hi podrà obtenir informació a temps real del servei.

L’Oficina també serà punt de venda dels següents títols de transport: Targeta de 10 viatges i Targeta d’estudiant. La targeta verda i blava, així com el carnet d’estudiant, es continuaran expedint de moment des de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, fins que l’oficina incorpori la tecnologia per fer-ho. L’Autoritat del Transport Metropolità hi ha instal·lat també maquinari de la T-MOBILITAT que permet fer bescanvis d’aquesta targeta.

 

L’oficina donarà servei a la ciutadania de dilluns a divendres de 8.30 a 13 h i de 15 a 18.30 h.

Objectius de Desenvolupament sostenible