Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí tindrà dues alcaldesses i tres alcaldes accidentals durant l’agost L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, es reincorporarà a la feina el 31 d’agost https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Rubí tindrà dues alcaldesses i tres alcaldes accidentals durant l’agost

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, es reincorporarà a la feina el 31 d’agost

L'Ajuntament en una imatge d'arxiu.
L'Ajuntament en una imatge d'arxiu

A partir del 29 de juliol i fins al 30 d’agost, ambdós inclosos; l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, delega les seves funcions en cinc regidors i regidores del Ple que seran alcaldes o alcaldesses accidentals.

Del 29 de juliol al 2 d’agost n’assumirà les funcions, la regidora Yolanda Ferrer Polo, 5a tinenta d’alcaldia i regidora de Serveis Socials, Programes Sectorials, Habitatge i  Igualtat. Del 3 d’agost al 9 d’agost, serà alcaldessa accidental Mª Carmen Cebrián Ordoñez, 2a tinenta d’alcaldia i regidora d’Hisenda i Serveis Econòmics, Ciutadania i del servei de Gent Gran Activa. El 3r tinent d’alcaldia, Rafael Güeto Ortiz, serà alcalde accidental del 10 al 16 d’agost. Güeto és regidor de Serveis a l'Empresa, Serveis Jurídics, Contractació, Planejament Urbà, Llicències i Disciplina i  Mobilitat i Accessibilitat. Del 17 al 23 d’agost, exercirà d’alcalde accidental Juan López Nuñez, 4t tinent d’alcaldia i regidor d’Esports, Obra Pública, Manteniment Urbà i Serveis Urbans. Finalment, el 1r tinent d’alcaldia, Moisés Rodríguez Cantón, serà alcalde accidental del 24 al 30 d’agost. Rodríguez és regidor de Promoció i Dinamització Cultural, Projecció de la Ciutat, Comerç i Recursos Humans.

L’estructura política del consistori tornarà a la normalitat després de les vacances d’estiu amb la reincorporació de l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, el 31 d’agost.