Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí se suma al Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya (CEEC) El municipi ha passat a ser soci col·laborador d’aquesta plataforma que agrupa empreses, institucions i administracions que fomenten l’eficiència energètica https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí se suma al Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya (CEEC)

El municipi ha passat a ser soci col·laborador d’aquesta plataforma que agrupa empreses, institucions i administracions que fomenten l’eficiència energètica

La Fotolinera del Rubí Forma és el darrer pas de la ciutat cap a l’eficiència (Foto: Localpres) .
La Fotolinera del Rubí Forma és el darrer pas de la ciutat cap a l’eficiència (Foto: Localpres)

Rubí ja forma part del Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya (CEEC) en qualitat de soci col·laborador. Es tracta d’una entitat que impulsa l’ús racional de l’energia a través de la col·laboració entre les empreses i les organitzacions associades. És, doncs, una agrupació empresarial sense ànim de lucre formada per institucions que ofereixen, promouen o desenvolupen productes i serveis en l’àmbit de l’eficiència energètica.

El regidor de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto, destaca aquesta adhesió ja que ‘és una manera d’implicar-nos encara més en el nostre objectiu de fomentar l’ús racional de l’energia. D’altra banda, això ens permetrà donar més eines a les empreses per millorar la seva competitivitat i generar valor afegit, a l’hora que servirà per transferir coneixement entre elles’.

El CEEC desenvolupa projectes interns encaminats a fomentar les sinergies entre els seus membres. D’altra banda, impulsa projectes tecnològics innovadors en matèria energètica com també fomenta la col·laboració intersectorial per millora l’accès al mercat de les empreses participants.

Barcelona i Sant Cugat són altres municipis que formen part d’aquesta xarxa.