Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí, Sant Cugat i Terrassa traslladen a la Generalitat la proposta de bus llançadora a l’Hospital Consorci de Terrassa Representants dels tres municipis s’han reunit aquesta setmana amb el secretari de Territori i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya i la directora General de Transports i Mobilitat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí, Sant Cugat i Terrassa traslladen a la Generalitat la proposta de bus llançadora a l’Hospital Consorci de Terrassa

Representants dels tres municipis s’han reunit aquesta setmana amb el secretari de Territori i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya i la directora General de Transports i Mobilitat

Moment de la trobada (Foto: Ajuntament de Rubí).
Moment de la trobada (Foto: Ajuntament de Rubí)

Rubí, Sant Cugat i Terrassa han treballat conjuntament una proposta de millora de la connexió entre els tres municipis i l’Hospital de Terrassa. La iniciativa, presentada al maig, pretén millorar la línia d’autobús interurbà B8, que les tres poblacions amb l’equipament sanitari.

Aquesta setmana, el Tinent d’alcalde de Planificació territorial i Serveis a les Empreses, Rafa Güeto Ortiz, juntament amb el Cap del Servei de Mobilitat i Accessibilitat de l’Ajuntament, ha mantingut una trobada que ha reunit representants polítics i tècnics de Sant Cugat i Terrasa amb el secretari de Territori i Mobilitat de la Generaltiat, Isidre Gavín i Valls, i la directora General de Transports i Mobilitat, Mercè Rius Serra.

La cita ha servit per traslladar la proposta de connexió entre les tres localitats i el centre sanitari. És un projecte treballat pels serveis tècnics de les tres administracions locals que ara s’ha traslladat als responsables de Territori i Mobilitat. La reunió s’ha tancat amb el compromís de la Generalitat d’analitzar la proposta i donar una resposta en una segona trobada prevista pel setembre.

Actualment, l’Hospital Consorci de Terrassa és un dels centres hospitalaris de referència per aquestes tres poblacions, a banda d’altres municipis de la zona. Aquest equipament sanitari està ubicat a la N-150 (entre Terrassa i Sabadell), a 7 km del centre de Terrassa, a 11 km del centre de Rubí i a 18 km del centre de Sant Cugat. Unes distàncies que obliguen a les persones a desplaçar-s’hi en vehicle privat motoritzat o en transport públic.

Objectius de Desenvolupament sostenible