Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí s’adhereix a L’Hora del Planeta per reivindicar el canvi de model energètic Aquest dissabte, entre les 20.30 h i les 21.30 h, s’apagarà la il·luminació d’equipaments com l’Ajuntament, la Biblioteca o l’edifici Rubí Forma https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Rubí s’adhereix a L’Hora del Planeta per reivindicar el canvi de model energètic

Aquest dissabte, entre les 20.30 h i les 21.30 h, s’apagarà la il·luminació d’equipaments com l’Ajuntament, la Biblioteca o l’edifici Rubí Forma

L’Ajuntament és un dels edificis que dissabte, durant una hora, quedaran a les fosques com a símbol de la lluita contra el canvi climàtic.
L’Ajuntament és un dels edificis que dissabte, durant una hora, quedaran a les fosques com a símbol de la lluita contra el canvi climàtic

La ciutat de Rubí se suma, un cop més, a la campanya L’Hora del Planeta, impulsada per l’associació ecologista WWF. Es tracta d’una acció simbòlica que pretén ser un toc d’atenció en contra del malbaratament de recursos que es produeix cada dia al món i els seus efectes sobre el medi ambient.

Aquest dissabte, entre les 20.30 h i les 21.30 h, Rubí apagarà els llums d’alguns dels edificis més emblemàtics de la ciutat, com l’Ajuntament, el Castell, l’Escardívol, la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler o l’edifici Rubí Forma.

La ciutadania també pot participar en aquesta iniciativa apagant els llums de casa seva dissabte durant aquesta franja horària.

Ens hem volgut sumar a aquesta iniciativa per mostrar el nostre compromís en la lluita contra el canvi climàtic i la nostra aposta pel canvi de model energètic, en coherència amb el projecte Rubí Brilla”, ha explicat l’alcaldessa, Ana María Martínez.

L’Hora del Planeta va sorgir l’any 2007 a Sydney i des d’aleshores ha anat guanyant adeptes, aconseguint la participació de més de 7.000 ciutats i pobles de 160 països, milers d’empreses, centres educatius i entitats que sumen els seus esforços per demostrar que un futur basat en les energies netes és possible. De fet, L’Hora del Planeta és considerada una de les majors mobilitzacions globals en contra del canvi climàtic.