Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí s’adhereix a L’Hora del Planeta 2015 per incrementar l’estalvi i l’eficiència energètica El proper dissabte, entre les 20.30 h i les 21.30 h, s’apagarà la il·luminació d’edificis com l’Ajuntament, el Castell o l’església de Sant Pere https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/rubi-s2019adhereix-a-l2019hora-del-planeta-2015-per-incrementar-l2019estalvi-i-l2019eficiencia-energetica/@@images/image/preview

Rubí s’adhereix a L’Hora del Planeta 2015 per incrementar l’estalvi i l’eficiència energètica

El proper dissabte, entre les 20.30 h i les 21.30 h, s’apagarà la il·luminació d’edificis com l’Ajuntament, el Castell o l’església de Sant Pere

L’Ajuntament és un dels edificis que dissabte, durant una hora, quedaran a les fosques com a símbol de la lluita contra el canvi climàtic.
L’Ajuntament és un dels edificis que dissabte, durant una hora, quedaran a les fosques com a símbol de la lluita contra el canvi climàtic

La ciutat de Rubí se suma, un any més, a la campanya L’Hora del Planeta, impulsada per l’associació ecologista WWF. Es tracta d’una acció simbòlica que pretén ser un toc d’atenció en contra del malbaratament de recursos que es produeix cada dia al món i els seus efectes sobre el medi ambient.

Dissabte, entre les 20.30 h i les 21.30 h, Rubí apagarà els llums d’alguns dels edificis més emblemàtics de la ciutat, com l’Ajuntament, el Castell, l’Escardívol o l’església de Sant Pere, a banda de la il·luminació de l’escultura Inèrcia, situada a la rotonda d’entrada a la ciutat des de Sant Cugat, la rotonda de l’Escardívol i la pèrgola de la Rambla del Ferrocarril.

La ciutadania també pot participar en aquesta iniciativa apagant els llums de casa seva el proper dissabte durant aquesta franja horària.

L’Hora del Planeta va sorgir l’any 2007 a Sydney i des d’aleshores ha anat guanyant adeptes, aconseguint la participació de més de 7.000 ciutats i pobles de 160 països, milers d’empreses, centres educatius i entitats que sumen els seus esforços per demostrar que un futur basat en les energies netes és possible. De fet, L’Hora del Planeta es considerada una de les majors mobilitzacions globals en contra del canvi climàtic.