Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí rep els quatre nous agents de Policia Local Un acte a l’Ajuntament ha servit per donar la benvinguda als nous efectius https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí rep els quatre nous agents de Policia Local

Un acte a l’Ajuntament ha servit per donar la benvinguda als nous efectius

L'acte ha tingut lloc a la sala de junta del consistori (Foto: Ajuntament/Localpres).
L'acte ha tingut lloc a la sala de junta del consistori (Foto: Ajuntament/Localpres)

Quatre agents provinents d’altres cossos policials, s’han incorporat recentment a la plantilla de la policia local de Rubí, una vegada superat el procés selectiu específic per al sistema de provisió mitjançant mobilitat horitzontal.

Tres d’aquests nous membres de la Policia Local han rebut la benvinguda a Rubí de part de l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, en un acte celebrat aquest dimecres a la sala de plens.

Ana María Martínez, juntament amb el primer tinent  d’alcalde, Moisés Rodríguez Cantón, la regidora de Seguretat, Marta Oliva Martín, i el portaveu del grup municipal d’En Comú Podem, Andrés Medrano Muñoz, i en presència del Cap del Cos, han donat la benvinguda als agents. L’alcaldessa ha saludat els nous agents i els ha animat amb aquestes paraules: “us vull encoratjar a treballar amb la il·lusió i compromís que requereixen els ciutadans i ciutadanes de Rubí. Sé que ho fareu perquè són dos condicions indestriables de la vostra feina”.

Aquests agents, cal sumar-hi als vuit agents que en aquests moments estan completant la seva formació a l’Escola de Policia de Catalunya i que, un cop finalitzada, s’incorporaran a la plantilla rubinenca. D’altra banda, la propera setmana s'iniciarà el procés per incorporar cinc nous agents.

Aquestes incorporacions, juntament amb la renovació i millora del parc mòbil, suposen  avançar en l’objectiu de reforçar els recursos humans i materials del cos policial municipal.

Objectius de Desenvolupament sostenible