Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí renova el seu compromís amb la visibilització de les dones als mitjans de comunicació L’alcaldessa i la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Rubí han assistit aquest dissabte a la jornada ‘Vint anys, vint causes’ que s’ha organitzat amb motiu del 20è aniversari de l’Observatori de les dones als mitjans de comunicació https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí renova el seu compromís amb la visibilització de les dones als mitjans de comunicació

L’alcaldessa i la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Rubí han assistit aquest dissabte a la jornada ‘Vint anys, vint causes’ que s’ha organitzat amb motiu del 20è aniversari de l’Observatori de les dones als mitjans de comunicació

L’alcaldessa i la regidora d’Igualtat amb la resta d’alcaldesses i regidores de la jornada (foto: Observatori de les Dones).
L’alcaldessa i la regidora d’Igualtat amb la resta d’alcaldesses i regidores de la jornada (foto: Observatori de les Dones)

L’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, i la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Rubí, Yolanda Ferrer Polo, han assistit aquest dissabte a la jornada ‘Vint anys, vint causes’ que s’ha organitzat amb motiu del 20è aniversari de l’Observatori de les dones als mitjans de comunicació. En el marc de la trobada, els 32 ajuntaments que formen part de l’Observatori han renovat el seu compromís “per emprendre accions transformadores a partir de la col·laboració interinstitucional”. Així ho han fet constar en una declaració conjunta que han fet pública coincidint amb la jornada. “Renovem el nostre compromís per continuar fent visible els punts de vista de les dones als mitjans de comunicació. Perquè allò que no es veu, no existeix. Renovem el compromís d’acció compartida: de la mateixa manera que el feminisme creix des de la sororitat i el treball en xarxa; les institucions ens comprometem també a promoure la transformació social des de la col·laboració”, ha explicat l’alcaldessa.

L’Observatori de les dones en els mitjans de comunicació és una associació d’ajuntaments creada l’any 2000 amb la finalitat de construir espais de debat ciutadà sobre els mitjans de comunicació i fer visibles els punts de vista de les dones pel que fa a la seva representació.

La jornada ‘Vint anys, vint causes’ ha comptat amb la presència l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon i Gil, la presidenta de l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona; Lluïsa Moret Sabidó i la secretària de Feminismes de la Generalitat de Catalunya; Montserrat Pineda i Lorenzo. La presidenta de l’Observatori i l’alcaldessa d’Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz Romero, hi va participar via telemàtica.