Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí registra una participació del 70,47% a les eleccions generals Els 37.834 votants rubinencs eleven el percentatge de participació gairebé sis punts per sobre de les dades del 2011 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí registra una participació del 70,47% a les eleccions generals

Els 37.834 votants rubinencs eleven el percentatge de participació gairebé sis punts per sobre de les dades del 2011

La participació s'ha animat a partir del migdia (foto: Localpres).
La participació s'ha animat a partir del migdia (foto: Localpres)

Un total de 37.834 rubinencs i rubinenques han votat a les eleccions generals 2015. Aquesta xifra representa un 70,47% del cens, un percentatge que supera en gairebé sis punts les dades registrades el 2011, quan van votar un 64,63% dels electors rubinencs en aquests mateixos comicis.

Aquest diumenge, 53.690 rubinencs i rubinenques estaven cridats a les urnes per escollir la nova composició del Congrés dels Diputats i del Senat. La ciutat ha comptat en aquesta contesa amb 83 meses electorals, distribuïdes en 27 col·legis.

Un cop tancats els col·legis, el detall de la participació per meses, seccions i districtes, així com l'evolució de l'escrutini i els resultats finals, es pot consultar a www.rubi.cat/eleccions. La jornada també es pot seguir través de l’app per a dispositius mòbils Rubí Eleccions, que enguany incorpora com a novetats els avanços de participació, la possibilitat de compartir gràfiques i continguts, així com una secció de notícies sobre els comicis.