Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí registra una participació del 64,82% a les eleccions generals 34.886 rubinencs han acudit a les urnes, xifra que representa una caiguda de la participació de gairebé sis punts respecte a la convocatòria del passat desembre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí registra una participació del 64,82% a les eleccions generals

34.886 rubinencs han acudit a les urnes, xifra que representa una caiguda de la participació de gairebé sis punts respecte a la convocatòria del passat desembre

La participació ha estat inferior a la del desembre però s'ha situat una mica per sobre de la del 2011.
La participació ha estat inferior a la del desembre però s'ha situat una mica per sobre de la del 2011

Un total de 34.886 rubinencs i rubinenques han votat a les eleccions generals d’aquest 26 de juny. Aquesta xifra representa un 64,82% del cens, un percentatge que se situa gairebé sis punts per sota de les dades registrades al desembre, quan van votar un 70,47% dels electors rubinencs en aquests mateixos comicis.

Aquest diumenge, 53.822 rubinencs i rubinenques estaven cridats a les urnes per escollir la nova composició del Congrés dels Diputats i del Senat. La ciutat ha comptat en aquesta contesa amb 83 meses electorals, distribuïdes en 27 col·legis.

Un cop tancats els col·legis, el detall de la participació per meses, seccions i districtes, així com l'evolució de l'escrutini i els resultats finals, es pot consultar a www.rubi.cat/eleccions. La jornada també es pot seguir través de l’app per a dispositius mòbils Rubí Eleccions.