Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí recordarà les víctimes de la Covid-19 amb un acte a l’amfiteatre del Castell el 24 de juliol L’acte servirà també per agrair la feina dels serveis essencials que van seguir treballant durant els moments més crítics de la pandèmia, especialment els i les professionals del sector sanitari https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí recordarà les víctimes de la Covid-19 amb un acte a l’amfiteatre del Castell el 24 de juliol

L’acte servirà també per agrair la feina dels serveis essencials que van seguir treballant durant els moments més crítics de la pandèmia, especialment els i les professionals del sector sanitari

L’acte tindrà lloc a l’amfiteatre del castell (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
L’acte tindrà lloc a l’amfiteatre del castell (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

L’Ajuntament de Rubí organitza el proper 24 de juliol un acte d’homenatge i record a les víctimes de la Covid-19 a Rubí i en suport a les seves famílies. L’acte vol ser també un agraïment a les persones que han treballat durant la crisi sanitària i als serveis essencials que han estat a primera línia durant l’estat d’alarma, especialment els i les professionals del sector sanitari.

L’esdeveniment tindrà lloc a partir de les 20.30 h a l’amfiteatre del castell. L’aforament presencial es limitarà per garantir que els i les assistents puguin mantenir la distància de seguretat entre persones, però tothom el podrà seguir en directe a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Rubí.

L’homenatge inclourà testimonis, la projecció d’un audiovisual en memòria del centenar de veïns i veïnes que s’estima que no han pogut superar la malaltia, el descobriment d’una placa commemorativa i una ofrena floral.

L’acte comptarà també amb la participació de l’alcaldessa Ana María Martínez Martínez, representants del consistori i l’escola municipal de música Pere Burés.

El record de tota la ciutat
Les persones que hi vulguin assistir presencialment cal que s’inscriguin fins al 19 de juliol a través d’un formulari al web municipal. A través d’aquest mateix espai web, les persones que ho desitgin poden enviar un petit text que es llegirà durant l’acte i fotografies dels seus familiars difunts per Covid-19. La inscripció prèvia també es pot fer per telèfon al 93 588 70 00 (Ext. 1004).

Per implicar les persones que no puguin assistir-hi presencialment, el consistori convida la ciutadania a fer un aplaudiment conjunt a les 21 h, coincidint amb el moment de descobriment de la placa commemorativa.