Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí proposa que Sant Jordi es quedi a casa L’Ajuntament de Rubí trasllada algunes de les tradicions del 23 d’abril a l’àmbit virtual per celebrar la diada del llibre des de casa https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí proposa que Sant Jordi es quedi a casa

L’Ajuntament de Rubí trasllada algunes de les tradicions del 23 d’abril a l’àmbit virtual per celebrar la diada del llibre des de casa

Rubí proposa que Sant Jordi es quedi a casa.

L’Ajuntament de Rubí, a través dels Serveis de Cultura i Comerç, proposen una diada de Sant Jordi mantenint el confinament, sota el lema Sant Jordi es queda a casa. L’emergència sanitària provocada per la Covid-19 canvia la diada d'enguany i el consistori proposa celebrar-la a través d'iniciatives virtuals amb la voluntat de donar suport als escriptors, al comerç local i, en general, al teixit cultural de la ciutat.

Els rubinencs i rubinenques trobaran a la pàgina web de l’Ajuntament de Rubí el directori dels establiments que haurien sortit al carrer amb motiu de la diada: les pàgines web de cada llibreria, les diferents maneres de contactar-hi i si ofereixen o no servei a domicili. Com sempre, els llibreters recomanaran llibres a la ciutadania, aquest any a través del Facebook de l'Ajuntament de Rubí.

Els nens i nenes són també protagonistes de Sant Jordi, per això el consistori vol que siguin ells i elles qui recomanin llibres als altres infants. Les recomanacions, en format vídeo de màxim 50 segons, s’han de publicar a Instagram amb l'etiqueta  #santjordiesquedaacasa i els replicarem al perfil @rubi_ciutat .

L’Ateneu i la biblioteca Mestre Martí Tauler conviden la ciutadania a participar en un taller col·lectiu per fer lluir Sant Jordi des de casa omplint finestrals i balconades de Rubí amb figures i formes inspirades en l’imaginari de Sant Jordi. La biblioteca també espera les vostres recomanacions literàries:

 Vols fer una video-recomanació?

  •  Grava un vídeo de màxim 15 segons.
  • Penja la teva proposta a Instagram amb les etiquetes: #santjordiesquedaacasa #rubiesquedaacasa


Ràdio Rubí emetrà un programa especial que sota el títol 'Sant Jordi Confinat'  (d'11 a 13 h) que inclou les recomanacions de llibres i música de 25 rubinencs i rubinenques d’àmbits diversos. A la tarda, Xavier Baltà ha preparat un especial Sant Jordi del programa “Sons del passat” dedicat a la gent gran que s’emetrà de 17 a 19 h.