Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí lliurarà el proper 3 de maig els premis Rubeo d’Or en reconeixement d’esportistes i entitats locals El Teatre Municipal La Sala acollirà l’entrega dels guardons corresponents a la temporada 2021-2022 https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí lliurarà el proper 3 de maig els premis Rubeo d’Or en reconeixement d’esportistes i entitats locals

El Teatre Municipal La Sala acollirà l’entrega dels guardons corresponents a la temporada 2021-2022

Tots els guardonats i guardonades a la darrera edició dels Rubeo d’Or, el 2021 (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Tots els guardonats i guardonades a la darrera edició dels Rubeo d’Or, el 2021 (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

El Teatre Municipal La Sala acollirà el proper dimecres 3 de maig una nova edició de la Nit de l’Esport, en el marc de la qual es lliuraran els premis Rubeo d’Or a esportistes i entitats de la ciutat. Durant la gala, es reconeixeran els mèrits esportius assolits durant la temporada 2021-2022.

L’acte serà presidit per l’alcaldessa Ana María Martínez Martínez i comptarà també amb la participació del regidor d’Esports, Juan López Núñez, i de la regidora responsable del Programa de promoció de l’esport femení, Marta Oliva Martín.

En una primera part de la Nit de l’Esport, es lliuraran els Rubeo d’Or a prop de 40 entitats esportives rubinenques en reconeixement de diferents valors, com per exemple la seva llarga trajectòria en la promoció de l’esport femení, el seu creixement esportiu i social, o la seva capacitat per projectar el nom de la ciutat, entre d’altres. En un segon bloc de la gala, pujaran a l’escenari per recollir el seu premi al voltant d’una trentena d’esportistes locals que han obtingut importants èxits nacionals i internacionals. En aquest apartat, s’hi veuran representades una gran diversitat de disciplines: tennis taula, petanca, aquabike, patinatge artístic, atletisme, hoquei línia, gimnàstica esportiva, bàsquet, waterpolo, natació, alpinisme, boxa, futbol i trail. La darrera part de la Nit de l’Esport estarà reservada a tot un seguit de reconeixements institucionals a trajectòries esportives destacades. Dins d’aquest bloc, es dedicarà un record especial als membres del Club Ciclista Rubí que van morir atropellats el passat estiu, als dos rubinencs que van perdre la vida quan practicaven alpinisme al Carlit, i a les víctimes de l’incendi del passat 22 de març del carrer de Saragossa, també vinculades al món de l’esport.

La Nit de l’Esport s’iniciarà a les 19.30 h al Teatre Municipal La Sala. Entre el públic, hi haurà una completa representació del teixit esportiu local, que tindrà també la possibilitat de retrobar-se en una recepció posterior al Celler.

Objectius de Desenvolupament sostenible