Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí Jove trasllada una part de la programació de Nadal a la plaça del Doctor Guardiet Entre les activitats previstes, destaca l’espectacle “Hipstory”, a càrrec de la coneguda companyia de dansa urbana Brodas Bros, i una xerrada del youtuber NexxuzHD https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí Jove trasllada una part de la programació de Nadal a la plaça del Doctor Guardiet

Entre les activitats previstes, destaca l’espectacle “Hipstory”, a càrrec de la coneguda companyia de dansa urbana Brodas Bros, i una xerrada del youtuber NexxuzHD

“Hipstory” és un muntatge que repassa la història del hip-hop (foto: Brodas Bros).
“Hipstory” és un muntatge que repassa la història del hip-hop (foto: Brodas Bros)

Rubí Jove ha preparat per a aquest mes de desembre una àmplia programació lúdica i divulgativa. Com a novetat, una part de les activitats tindran lloc a la carpa de Nadal de la plaça del Doctor Guardiet amb l’objectiu d’arribar a un públic més divers. “Creiem que és positiu que els públics es barregin, que les activitats juvenils surtin de la Torre Bassas i que tothom en pugui gaudir. Tenir presència en un dels espais neuràlgics del Nadal és una excel·lent manera de donar a conèixer aquest equipament però també de cohesionar la ciutat”,  ha argumentat la regidora de Joventut, Marta García.

Entre les activitats que tindran lloc a la carpa de Nadal, destaca la jornada dedicada als videojocs del 18 de desembre. Els assistents podran fer-hi un tastet de diversos títols, com els populars Minecraft i Counter Strike, així com experimentar amb les ulleres de realitat virtual. En el marc d’aquesta activitat, s’ha programat una xerrada del youtuber NexxuzHD sota el títol El món dels videojocs i el fenomen youtuber.

El 23 de desembre, arribarà un altre plat fort de la programació: l’espectacle de dansa Hipstory de la popular companyia Brodas Bros. Cinc ballarins i un músic portaran a escena la història del hip-hop des del 1960 fins a l’actualitat mitjançant coreografies i gags humorístics. L’espectacle té com a objectiu acostar el món de la dansa als joves i contagiar les ganes de ballar hip-hop i el seu missatge positiu.

Pel que fa a les activitats previstes a la Torre Bassas, alternaran propostes lúdiques amb altres orientades a la sensibilització. La música serà la protagonista de la tercera jam session Atún con Jam (2 de desembre) i del taller de fabricació de Diddley Bow dirigit pel músic rubinenc Sergi Estella (27 i 28 de desembre).

Quant a les activitats de sensibilització, Rubí Jove se sumarà a la commemoració del Dia Internacional dels Drets Humans amb un taller de Setem sobre l’ètica en la producció de la roba (9 de desembre), l’exposició Què hi ha darrere del teu mòbil? de l’entitat Enginyers sense Fronteres (del 12 al 16 de desembre) i un debat obert que commemorarà els 45 anys de moviment LGTBI (13 de desembre). El 4 de gener, la Torre Bassas convidarà a la reflexió al voltant de les drogues amb l’obertura d’un espai confidencial per resoldre dubtes sobre aquest tema i la projecció del curtmetratge 10 pasos.

Formació gratuïta
El 28 de novembre, l’Espai Jove Torre Bassas obrirà les inscripcions per a la nova formació gratuïta que tindrà lloc durant els mesos de desembre i gener. Es tracta del curs de 40 hores d’Atenció sanitària immediata – Nivell 1, que s’iniciarà el 27 de desembre; del curs de Monitor i monitora d’activitats de lleure infantil i juvenil, d’un total de 100 hores, que es farà a partir del 16 de desembre; i de la proposta Parlar en públic... suar o vèncer?, que es farà els dies 2 i 4 de gener. Amb aquest darrer curs, els assistents podran adquirir tècniques per presentar els treballs i projectes sense passar vergonya i amb la màxima eficàcia. La formació s’ha dissenyat per a dos grups d’edat: nois i noies de 14 a 16 anys, i joves de 17 a 29 anys.

Les inscripcions es podran fer fins al 12 de desembre al mateix Espai Jove Torre Bassas, de 17 a 21 h.

La programació íntegra, amb aquestes i altres activitats, es podrà consultar properament al web de Rubí Jove.