Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí Jove proposa una jornada d'activitats a la carpa de Nadal Dissabte també es posen en marxa les aules d'estudi de cap de setmana a la biblioteca municipal https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí Jove proposa una jornada d'activitats a la carpa de Nadal

Dissabte també es posen en marxa les aules d'estudi de cap de setmana a la biblioteca municipal

Rubí Jove prepara activitats a la carpa de Nadal per aquest dissabte (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
Rubí Jove prepara activitats a la carpa de Nadal per aquest dissabte (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

Rubí Jove se suma aquest dissabte a les activitats ciutadanes al voltant de les festes de Nadal amb una jornada participativa que té per objectiu fomentar el consum responsable i de proximitat i mostrar el talent de les persones joves de la ciutat. Sota el nom ‘Rubí Jove al carrer!, aquest dissabte 19 de desembre la carpa de Nadal serà l’escenari de les semifinals (11 h) i la final (12 h) del torneig de Valorant impulsat per Rubí Jove i d’un taller de consum responsable que girarà al voltant d’una activitat d’scrapbooking (11.30 h). A la tarda, les persones joves de Rubí mostraran les seves habilitats en disciplines com el kpop o el parkour en el marc de la proposta Rubí Jove Expressa't (18 h). La jornada es clourà amb un bingo musical a càrrec de La SòniK (19.30 h).

Totes les activitats que s’han previst dins la carpa de Nadal requereixen inscripció prèvia que es pot tramitar a https://nadalrubi.koobin.cat/. En el cas del taller de consum responsable, la inscripció es pot fer des del web de Rubí Jove.

Durant el matí (10.30 a 14 h), l’oferta es complementa amb dues propostes a l’aire lliure que tindran lloc a la plaça Doctor Guardiet: la Trocalleria o mercat d’intercanvi i el mercat d'artistes amb Circ Rubí.

Aules d’estudi
La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler (c. Aribau, 5) torna a obrir des d’aquest dissabte 19 de desembre les aules d’estudi de cap de setmana. Aquest recurs s'ofereix a les persones joves de la ciutat que vulguin preparar els exàmens o fer treballs en un entorn òptim sense la necessitat de moure’s de Rubí. Les aules d’estudi de cap de setmana, que organitza Rubí Jove, funcionen dos cops a l’any, coincidint amb la preparació dels exàmens de febrer i juny.

Aquest Nadal la proposta tindrà els següents horaris:

  • Dissabte 19 de desembre, de 16 a 20.30 h
  • Diumenge 20 de desembre i diumenge 27 de desembre, de 10 a 14 h i de 16 a 20.30 h
  • Des de dilluns 28 fins dimecres 30 de desembre, de 16 a 20.30 h
  • Tots els caps de setmana de gener: dissabtes, de 16 a 20.30 h, i diumenges, de 10 a 14 h i de 16 a 20.30 h