Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí Jove proposa un estiu ple de formació i lleure Les inscripcions per als cursos i formacions del mes de juliol adreçades a joves a partir dels 15 anys s’obren fins al 26 de juny https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí Jove proposa un estiu ple de formació i lleure

Les inscripcions per als cursos i formacions del mes de juliol adreçades a joves a partir dels 15 anys s’obren fins al 26 de juny

La programació també inclou molta música (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
La programació també inclou molta música (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

La programació d’estiu de l’Espai Jove Torre Bassas anima als i les joves entre 12 i 29 anys a formar-se i gaudir de les vacances a través de la cultura. Amb les propostes de formació, les persones joves poden adquirir aprenentatges i habilitats útils per la inserció laboral. Així, durant el mes de juliol, s’ofereix un curs de premonitors/es d’iniciació al monitoratge d'activitats de lleure, per joves de 15 a 17 anys; un curs de monitor/a d'activitats de lleure infantil i juvenil, per a persones de 18 a 29 anys; un curs de procediments de tècniques i recursos de primers auxilis, per a persones entre 16 i 29 anys amb l’ESO;  i una formació bàsica en seguretat alimentària, a partir dels 15 anys. Les inscripcions es poden formalitzar entre el 21 i el 26 de juny a través de www.rubijove.cat. Un cop completades amb èxit, l’alumnat rebrà un certificat d'aprofitament. La certificació del curs de monitor/a de lleure s'obtindrà després de realitzar les hores de pràctiques.        

Quant a l'oci, el mes de juliol començarà amb els Premis Fora de Pla, el 4 de juliol, i l'Infest, el 5 i 6 de juliol. L’Estiu Jove Fest, divendres 12 de juliol, proposa concerts a la plaça Salvador Allende a partir de les 20 h amb The Blue Dream, Urbe i DJ Aulet. També s’ha programat una exhibició de K-Pop (11 de juliol) i una batalla de rap (23 de juliol), entre d’altres. Dijous 25 de juliol (18 h), es projectarà a Torre Bassas el curt Paranoia dirigit i produït per una jove rubinenca.

Rubí Jove manté també a l’estiu les competicions esportives que s’han desenvolupat durant el curs: parkour, futbol i bàsquet. Completen la programació esportiva les tardes de piscina, del 8 al 19 de juliol de 20 a 21.30 h al gimnàs DUIN 25 de Setembre, i un torneig de pitxi dimarts 9 de juliol. Les activitats es tancaran fins al setembre el 26 de juliol a les 18 h amb una sessió de Karaoke.

Els tallers de l’estiu jove tornen en horari de matí el mes de juliol  cada dilluns, dimarts i dimecres d'11 a 12.30 h a l'EJ Torre Bassas i a la plaça de Ca n' Oriol. Els i les joves podran aprendre ceràmica, costura, maquillatge, pintura fluor, entre d’altres.

L’aula de cuina de Rubí Forma acollirà un taller de cuina per aprendre a fer paella, fideuada i rebosteria, els dijous 4 i 25 de juliol.

La programació completa del Estiu Jove es pot consultar a www.rubijove.cat.

 

Objectius de Desenvolupament sostenible