Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí Jove promou una vida saludable amb la tercera edició de “La primavera la sang altera” La iniciativa, que es desenvolupa íntegrament de manera digital, està dedicada a la salut emocional, els usos i riscos de les pantalles i Internet, i els hàbits saludables https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí Jove promou una vida saludable amb la tercera edició de “La primavera la sang altera”

La iniciativa, que es desenvolupa íntegrament de manera digital, està dedicada a la salut emocional, els usos i riscos de les pantalles i Internet, i els hàbits saludables

Imatge de la campanya “La primavera la sang altera” (Ajuntament de Rubí).
Imatge de la campanya “La primavera la sang altera” (Ajuntament de Rubí)

Rubí Jove organitza des d’ara i fins al 19 de juny una nova edició del programa d’activitats La primavera la sang altera, amb el qual promou cada any l’adquisició de coneixements, hàbits i conductes que contribueixin a la millora de la salut de les persones joves de la ciutat. Com a conseqüència de la situació d’emergència sanitària, la iniciativa es desenvolupa íntegrament a través de l’Instagram de @rubijove.

Inicialment, La primavera la sang altera contemplava accions presencials als instituts i a l’Espai Jove Torre Bassas. El confinament per la pandèmia de la Covid-19, però, ha obligat a adaptar el format de la programació i també ha condicionat els temes que s’hi tractaran, tots ells de gran rellevància en la situació actual: la gestió de la salut emocional, els usos i riscos de les pantalles i Internet, i els hàbits saludables en l’àmbit de l’alimentació, l’esport i la higiene personal. Així, durant els dies que duri la programació, Rubí Jove anirà plantejant al seu Instagram preguntes, jocs i reptes al voltant de totes aquestes qüestions, tot incentivant la reflexió i la participació dels joves; i també donarà a conèixer aquells recursos i serveis disponibles per fer-ne un tractament amb més profunditat. Emocions com la ràbia, la tristesa o la por; conceptes com el sexting, el sexpreding, el ciberassetjament o les fake news; i recursos com les activitats físiques en línia són només algunes de les qüestions que s’abordaran en aquesta nova programació de La primavera la sang altera.

Tots els continguts es publicaran a l’Instagram de Rubí Jove i després es recolliran també a la pàgina web del servei.

Rubí Jove a casa
Durant aquests dies de confinament, Rubí Jove manté part de la seva activitat habitual en línia. A través de les seves xarxes socials, el servei segueix oferint totes les seves assessories: l’assesoria laboral jove, el consultori sexual i de parella, el punt jove LGTBI+ i el servei d’assessorament i orientació formativa. A més, organitza trobades per videoconferència amb els seus usuaris i usuàries per realitzar diferents activitats.