Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí Jove posa en marxa la programació de tardor Les activitats per a persones d’entre 12 i 19 anys d’aquesta tardor tracten temes de tecnologia, benestar emocional i diferents formes artístiques https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí Jove posa en marxa la programació de tardor

Les activitats per a persones d’entre 12 i 19 anys d’aquesta tardor tracten temes de tecnologia, benestar emocional i diferents formes artístiques

(foto: Ajuntament de Rubí).
(foto: Ajuntament de Rubí)

Les activitats de la Tardor Jove 2021 s’adrecen a nois i noies entre 12 i 29 anys i  tracten temes de tecnologia, benestar emocional i diferents formes d’expressió artística. Així, Rubí Jove proposa un taller d’iniciació a la informàtica i un d’Auto-tune i gravació de videoclip. Sobre benestar emocional, els i les joves podran alliberar tensions amb els tallers de boxa, treballar l’ansietat i la frustració al taller de gestió de les emocions i participar d’una proposta d’autoconeixement a través del taller de teatre i emocions. Les propostes artístiques es concreten en un taller de K-Pop, l’Slam Poetry en col·laboració amb l’Associació Cultural Excèntrica i la introducció a la plataforma en línia de lectura i escriptura Wattpad.

La programació de tardor recupera els esdeveniments que s’havien deixat de fer a causa de la situació d’emergència sanitària de la COVID-19. El cap de setmana del 16 i 17 d’octubre tindrà lloc el Festival de Graffiti i Art Urbà de Rubí Full Colors i el 23 d’octubre el Torneig Skate Open de Rubí. Rubí Jove també promou activitats al voltant del Dia de la Despatologització Trans amb l’exposició Cossos Diversos i el tradicional Kastanyasso de la Sonik que organitza l’AJM La Sonik coincidint amb la Castanyada. El mes de novembre, Rubí Jove se sumarà també a la commemoració del Dia internacional per a l’erradicació de la violència vers les dones i, el desembre, al Dia Mundial de la Lluita contra la Sida, entre d’altres.

El servei de Joventut ofereix tot l’any assessories especialitzades. Les sessions es poden dur a terme telefònicament, per correu electrònic, en línia o presencialment i tracten temes laborals, formatius, sexuals i de parella i d’acompanyament emocional. A més, el Punt Jove LGTBI+ de la Torre Bassas ofereix informació, acompanyament i sensibilització sobre identitat de gènere i orientació sexual.

Totes les activitats i formacions són gratuïtes i requereixen inscripció prèvia a través de la web www.rubijove.cat