Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí Jove oferirà assessorament per a l’obtenció d’ajuts per cursar estudis postobligatoris Les persones interessades a sol·licitar una beca del Ministeri d’Educació i Formació Professional ja poden demanar hora per ser ateses a l’Espai Jove Torre Bassas https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí Jove oferirà assessorament per a l’obtenció d’ajuts per cursar estudis postobligatoris

Les persones interessades a sol·licitar una beca del Ministeri d’Educació i Formació Professional ja poden demanar hora per ser ateses a l’Espai Jove Torre Bassas

Cartell promocional de l’Espai d’acompanyament per a la sol•licitud de beques (imatge: Ajuntament de Rubí).
Cartell promocional de l’Espai d’acompanyament per a la sol•licitud de beques (imatge: Ajuntament de Rubí)

L’alumnat interessat a accedir a beques i ajuts per cursar estudis postobligatoris tornarà a comptar aquest any amb un espai d’orientació i acompanyament situat a l’Espai Jove Torre Bassas. Per beneficiar-se d’aquest servei, que es posarà en marxa el 2 de setembre, cal demanar cita prèvia enviant un correu electrònic a .

Rubí Jove ofereix assessorament individual o en grup sobre el catàleg d’ajuts existents ─beques generals del Ministeri d’Educació i Formació Professional i beques Equitat de la Generalitat de Catalunya─, així com ajuda en la tramitació de la seva sol·licitud. En el cas de les beques per cursar estudis postobligatoris no universitaris, la convocatòria estarà oberta fins a l’1 d’octubre, mentre que les beques per a estudis universitaris es podran demanar fins al 15 d’octubre.

Aquest és el quart any que l’Ajuntament posa en marxa aquest espai d’orientació adreçat a l’alumnat d’ensenyaments postobligatoris i superiors, tant universitaris com no universitaris. A través d’aquest servei, l’administració local vol facilitar a l’alumnat eines que li permetin salvar possibles impediments econòmics per continuar els seus estudis després de l’etapa obligatòria.

L’assessorament s’oferirà a partir del dilluns 2 de setembre i fins al tancament de les convocatòries, però ja es pot reservar hora enviant un correu electrònic a o, a partir del setembre, trucant al telèfon 93 699 16 63.