Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí Jove ja té a punt la nova programació per a aquest trimestre L’Espai Jove Torre Bassas ofereix una gran diversitat de tallers, cursos i serveis d’assessoria d’accés gratuït, entre d’altres propostes https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí Jove ja té a punt la nova programació per a aquest trimestre

L’Espai Jove Torre Bassas ofereix una gran diversitat de tallers, cursos i serveis d’assessoria d’accés gratuït, entre d’altres propostes

Les activitats s’adrecen a joves de 12 a 29 anys.
Les activitats s’adrecen a joves de 12 a 29 anys

Rubí Jove ha obert les inscripcions per a la nova programació d’activitats d’hivern, que es desenvoluparà entre els mesos de gener i abril. L'oferta, adreçada a nois i noies d’entre 12 i 29 anys, inclou una gran diversitat de tallers, cursos, píndoles formatives, serveis d’assessoria i propostes organitzades al voltant de festes i commemoracions, com ara Carnestoltes o el Dia Nacional de l’Exili i la Deportació.

L’Espai Jove Torre Bassas oferirà durant el mes de febrer un curs de manipulació d’aliments adreçat a joves d’entre 16 i 29 anys. A més, tindran lloc les següents píndoles formatives per a la inserció laboral: Com puc activar la xarxa de contactes per trobar feina?, Explica’m qui ets i per a què vols aquesta feina? L’entrevista, Com funcionen les Empreses de Treball Temporal i Aprofita l’estiu per trobar una feina.

Pel que fa als tallers, la programació adreçada a joves de 12 a 18 anys inclou sessions de graffiti, il·lustració i còmic, street dance, guitarra, boxa, Kpop i la proposta Fem deures. Els nois i noies de 18 a 30 anys podran gaudir d’un taller d’il·lustració i còmic i un altre de fotografia. A més, s’han programat sessions de teatre i de teatre musical aptes per als dos grups d’edats.

Durant aquest trimestre, l’equipament juvenil manté l’àmplia oferta de serveis d’assessoria, entre els quals es compten l’Assessoria laboral, el Punt Jove LGTBI+, el Consultori sexual i de parella i l’Assessorament i orientació formativa. Per utilitzar algun d’aquests serveis, cal demanar cita prèvia a través de l’adreça electrònica  o trucant a la Torre Bassas (93 699 16 63).

Com és habitual, l’equipament juvenil també organitzarà diferents activitats puntuals, algunes d’elles al voltant de dates clau del calendari. Entre aquests propostes figuren un campionat del videojoc Brawlhalla (18 de gener), una festa de Carnestoltes organitzada pel Consell de Gamers i Otaku Rubí (1 de març), el roll playing Laboratori zombi (11 i 12 d’abril), la jornada #RUBICONVIU amb motiu del Dia Nacional de l’Exili i la Deportació (8 de febrer) i l’escape room El castell de les princeses lliures (7 de març).

Tota aquesta oferta es completa amb espais oberts sobre diferents temàtiques, com són el Divendres Otaku, l’espai feminista Inambassables, el grup jove LGTBI+ Prisma, l’espai de jocs de rol, l’Espai de trobada i el programa de ràdio Ona Jove a Ràdio Rubí.

Les inscripcions per als tallers i cursos es podran fer fins al 17 de gener a través del web de Rubí Jove i, en el cas dels cursos, presencialment a l’Espai Jove Torre Bassas.