Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí Jove convida a reflexionar sobre la realitat transgènere En el marc de la COLOR Week, l’Espai Jove Torre Bassas acollirà aquest dimecres el cinefòrum “Visibilitat trans” https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí Jove convida a reflexionar sobre la realitat transgènere

En el marc de la COLOR Week, l’Espai Jove Torre Bassas acollirà aquest dimecres el cinefòrum “Visibilitat trans”

El debat coincideix amb la pròxima commemoració del Dia Internacional de la Visibilitat Transgènere.
El debat coincideix amb la pròxima commemoració del Dia Internacional de la Visibilitat Transgènere

Rubí Jove se suma a la primera edició de la COLOR Week amb el cinefòrum Visibilitat trans, que tindrà lloc aquest dimecres a partir de les 18 h a l’Espai Jove Torre Bassas. La proposta coincideix amb la pròxima commemoració, el 31 de març, del Dia Internacional de la Visibilitat Trangènere.

L’activitat començarà amb la projecció d’un dels capítols de La Veneno, la sèrie de Javier Calvo i Javier Ambrossi que narra la vida de la icona LGTBI Cristina Ortiz “La Veneno”. A continuació, s’obrirà un debat conduït per Irene Soriano, sexòloga responsable del consultori de sexualitat i parella de la Torre Bassas. Aquest inclourà una dinàmica que permetrà als i les participants aproximar-se a la realitat trans i reflexionar sobre tot allò que es pot fer per combatre la discriminació que pateixen les persones transgènere.

L’aforament de l’activitat és limitat. Per aquest motiu, cal fer prèviament la inscripció, de manera gratuïta, a la pàgina web de Rubí Jove.

La mateixa tarda, també a partir de les 18 h, el servei ha preparat una visita guiada a les obres d’art urbà que hi ha a la ciutat. La proposta també s’emmarca en la COLOR Week.