Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament convida a conèixer les obres d'art urbà de la ciutat en el marc de la COLOR Week Aquesta setmana, tindran lloc dues visites guiades als murals més destacats de Rubí, una d'elles adreçada especialment a la gent gran https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

L'Ajuntament convida a conèixer les obres d'art urbà de la ciutat en el marc de la COLOR Week

Aquesta setmana, tindran lloc dues visites guiades als murals més destacats de Rubí, una d'elles adreçada especialment a la gent gran

Un dels murals pintats durant la darrera edició del Full Colors (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres).
Un dels murals pintats durant la darrera edició del Full Colors (foto: Ajuntament de Rubí - Localpres)

La primera edició de la COLOR Week permetrà conèixer millor les diferents obres d'art urbà que hi ha distribuïdes per la ciutat. Dins les activitats comunitàries que tindran lloc durant la setmana, Rubí Jove ha organitzat dues visites guiades a la Ruta de l'Street Art, un itinerari que aplega més d'una trentena de murals realitzats majoritàriament per autors i autores locals.

El primer dels recorreguts es farà el dimecres 24 de març a partir de les 18 h i tindrà com a punt de partida l'Espai Jove Torre Bassas (c. Sabadell, 18). Aquesta visita s'adreça a la ciutadania en general i, per participar-hi gratuïtament, només cal formalitzar la inscripció prèviament a través de la pàgina web de Rubí Jove. L'aforament és limitat per motius de seguretat però també perquè totes les persones participants puguin escoltar correctament les explicacions.

L'endemà, el dijous 25 de març, tindrà lloc una segona visita guiada, en aquest cas adreçada a la gent gran, amb l'objectiu d'acostar-los una cultura que sovint els resulta estranya. Aquest itinerari, que sortirà a les 11 h del carrer del General Prim, es limitarà a les obres situades al centre de la ciutat per tal de fer-lo més accessible a les persones participants. En aquest cas, l'aforament també és limitat i les inscripcions cal fer-les contactant amb el Servei de Gent Gran Activa a través del telèfon 637 83 10 92.

Les visites comptaran amb el guiatge de l'equip de Rubí Jove i d'una de les artistes que van participar al mural de la iniciativa Fem Graff. Durant el recorregut, les persones participants podran conèixer qui són els autors o autores de les obres, aprofundir en algunes característiques dels murals com ara els colors que s'hi han utilitzat i reflexionar conjuntament sobre la reacció que els provoquen.

Qui estigui interessat o interessada a saber quines obres d'art urbà hi ha a la ciutat també l'oportunitat de fer-ho visitant el mapa de l'street art de la pàgina web municipal o bé l'aplicació per a mòbils Rubí Ciutat.