Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí incorpora un Esclat a la seva oferta comercial L’alcaldessa Ana María Martínez Martínez i el regidor de comerç Moisés Rodríguez Cantón han assistit aquest dimecres a la inauguració del nou supermercat situat a la carretera de Molins de Rei https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí incorpora un Esclat a la seva oferta comercial

L’alcaldessa Ana María Martínez Martínez i el regidor de comerç Moisés Rodríguez Cantón han assistit aquest dimecres a la inauguració del nou supermercat situat a la carretera de Molins de Rei

L’edifici de l’Esclat és a la carretera de Molins de Rei (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres).
L’edifici de l’Esclat és a la carretera de Molins de Rei (foto: Ajuntament de Rubí – Localpres)

L’amplia oferta comercial de Rubí incorpora un supermercat Esclat, del grup Bon Preu, que s’ha inaugurat oficialment aquest dimecres amb la presència de l’alcaldessa, Ana Maria Martinez Martínez, el primer tinent d’alcaldia i regidor de comerç, Moisés Rodríguez Cantón, i el director general de Bon Preu, Joan Font i Fabregó.

El nou establiment, que es troba situat a la carretera de Molins de Rei, 75, té una superfície construïda de 3.058m2 a la planta comercial i 170 places d’aparcament. Disposa de carnisseria, xarcuteria-formatgeria, fruiteria i peixateria que ofereix servei de ‘forn de cocció de peix i marisc’ per aquelles persones que vulguin endur-se el producte cuinat. També ofereix una àmplia oferta de productes de decoració i equipament per a la llar a la secció de basar, així com drogueria i perfumeria.

Aquest nou supermercat complementa l’àmplia oferta d’establiments comercials que ja tenim a Rubí. Per nosaltres és importantíssim que els comerços que s’implanten a la ciutat mantinguin la qualitat del nostre teixit comercial, i Esclat ho fa. Us agraïm l’aposta per la nostra ciutat i us donem la benvinguda a la carretera de Molins de Rei, un punt que està esdevenint una nova centralitat comercial”, ha dit l’alcaldessa.

El supermercat, que suposa una inversió de 9 milions d’euros en la construcció de l’establiment, dona feina a 62 professionals, del quals 34 són de Rubí.

Feia molt de temps que volíem estar presents a Rubí i no hem parat fins a trobar una ubicació adequada. Tenim Esclats a Terrassa, Sabadell i Sant Cugat, i arribar a Rubí ens permet donar servei als nombrosos clients que ens van començar a comprar aquest febrer a través del canal online, així com als rubinencs/ques que encara no ens coneixen. Estem convençuts que els donarem un molt bon servei i els hi volem agrair l’acollida que estem tenint”, ha dit Joan Font Fabregó, director general de Bon Preu.

El nou supermercat de Rubí s’ha construït perquè funcioni de manera sostenible i  ecoficient per estalviar així, el 35% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 40% les emissions de CO2 a l’atmosfera. Totes les noves instal·lacions del Grup Bon Preu estan pensades per reduir al màxim el consum energètic amb un sistema de gestió que les regula de forma automàtica per obtenir la màxima eficiència energètica.