Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí incorpora el servei idCat Mòbil que facilita les gestions a la ciutadania Amb aquesta incorporació, els rubinencs i rubinenques podran fer més gestions municipals des de l’ordinador o dispositiu mòbil https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí incorpora el servei idCat Mòbil que facilita les gestions a la ciutadania

Amb aquesta incorporació, els rubinencs i rubinenques podran fer més gestions municipals des de l’ordinador o dispositiu mòbil

L'alta s'ha de realizar a la web idecatmobil.cat.
L'alta s'ha de realizar a la web idecatmobil.cat

L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) treballa, des d’aquest dimarts, amb el sistema d’identificació i signatura electrònica idCAT Mòbil. Aquest nou servei permetrà que la ciutadania rubinenca es pugui identificar i dur a terme tràmits de diferents administracions en línia. D’aquesta manera, es facilita i agilitza la relació amb l’administració. Es tracta d’un servei que ofereix el consorci d’Administració Oberta de Catalunya (AOC), en col·laboració amb la Generalitat.

Les persones interessades en aquest servei han de visitar la web idcatmobil.cat i donar-se d’alta. Per al registre, és necessari disposar d’un número de telèfon mòbil, el número del Document Nacional d’Identitat (DNI) i la targeta Sanitària Individual del CatSalut (TSI).

L’alta és immediata i el mètode d’ús és senzill. L’usuari pot fer servir aquest sistema a cada gestió o tràmit en línia que requereixi la identificació i mostri l’opció idCAT Mòbil. Una vegada seleccionada aquesta opció, es rep un codi al telèfon que consta al registre i aquest s’ha d’introduir per verificar la identitat de l’usuari.

Fitxers relacionats