Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí i PIMEC col·laboraran per donar suport a l’empresa familiar L’alcaldessa de Rubí i el president de PIMEC al Vallès Occidental han signat un conveni per facilitar la continuïtat de les empreses que passen per un procés de successió generacional https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Rubí i PIMEC col·laboraran per donar suport a l’empresa familiar

L’alcaldessa de Rubí i el president de PIMEC al Vallès Occidental han signat un conveni per facilitar la continuïtat de les empreses que passen per un procés de successió generacional

El conveni s’ha signat aquest divendres a la Masia de Can Serra (foto:Localpres).
El conveni s’ha signat aquest divendres a la Masia de Can Serra (foto:Localpres)

L’Ajuntament de Rubí i PIMEC Vallès Occidental col·laboraran en el desenvolupament a la ciutat del Programa de Suport a l’empresa familiar que consisteix a donar suport a les empreses que passen per un procés de successió i així garantir-ne la continuïtat. L’alcaldessa Ana María Martínez i el president de PIMEC Vallès Occidental, el rubinenc Francesc Elias, han signat l’acord aquest divendres al Fòrum de la Masia de Can Serra acompanyats del regidor de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto, i el delegat territorial de PIMEC, Miquel Martínez. “Amb aquest conveni ampliem el catàleg de recursos que oferim a les empreses a través de l’OSE. El nostre paper com a administració és facilitar l’activitat econòmica a Rubí a través d’accions que permetin crear i mantenir ocupació estable i de qualitat. Amb aquest programa ajudarem que les empreses es mantinguin a la ciutat després d’un canvi generacional”, ha dit l’alcaldessa.

L’Ajuntament de Rubí s’afegeix així al Programa de Suport a l’empresa familiar de PIMEC que, a través de consultoria experta i individualitzada, dona suport a les petites i mitjanes empreses en la continuïtat del negoci familiar, la incorporació de nous membres, la retribució i l’estabilitat financera durant el procés. “Ajudem a empreses que han de fer el canvi generacional i no saben massa bé com fer-ho, les relacions familiars poden ser un benefici, però també un problema per a l’empresa i des de PIMEC s’acompanya el procés a través del disseny d’un pla que n’asseguri la continuïtat”, ha explicat el president de PIMEC al Vallès Occidental, Francesc Elias.

En el marc d’aquest conveni, l’Ajuntament de Rubí incorpora aquest programa al seu catàleg de Serveis a l’Empresa i en farà difusió. De la seva banda, PIMEC facilitarà a l’Ajuntament tot el suport i informació necessaris per al seu desenvolupament, així com un descompte en el cost del programa a les empreses derivades des de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE). 

Segons dades de PIMEC, l’empresa familiar representa el 66% del teixit empresarial de Catalunya, un 62% en el cas de la demarcació de Barcelona.