Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rubí gaudirà de música clàssica en viu a tres equipaments El cicle Concerts de Música Clàssica, que portarà vuit actuacions repartides entre el Celler, l’Ateneu i el Teatre Municipal La Sala, també suposarà la primera temporada de concerts de l’Orquestra de Cambra de l’Escola Municipal de Música Pere Burés https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Rubí gaudirà de música clàssica en viu a tres equipaments

El cicle Concerts de Música Clàssica, que portarà vuit actuacions repartides entre el Celler, l’Ateneu i el Teatre Municipal La Sala, també suposarà la primera temporada de concerts de l’Orquestra de Cambra de l’Escola Municipal de Música Pere Burés

La música clàssica protagonitza aquesta proposta musical (Foto: Localpres).
La música clàssica protagonitza aquesta proposta musical (Foto: Localpres)

Els aficionats a la música clàssica tindran fins a vuit oportunitats per gaudir d’espectacles d’aquest gènere musical els propers tres mesos. L’àrea de Cultura ha programat actuacions en tres escenaris diferents: La Sala, el Celler i l’Ateneu.

L’Orquestra de Cambra de l’Escola Municipal de Música Pere Burés serà qui enceti el cicle amb un concert al Celler el 12 de novembre. Tindrà lloc a la sala Cèsar Martinell del Celler a les 12 h. Aquest recital serà el que obrirà la primera temporada de la formació sorgida de l’escola municipal i seguirà un programa amb peces de Vivaldi i Nyman. És un espectacle gratuït però cal fer reserva a l’adreça celler@ajrubi.cat ja que l’aforament és limitat.

La Sala serà el següent escenari del cicle amb el concert de piano Quadres d’una exposició, de Daniel Ligorio el 17 de novembre a les 21.30 h. L’entrada té un preu de 10 euros.

L’Ateneu s’estrenarà el divendres 24 de novembre a les 20.30 h amb un duet de veu i viola de gamba. L’actuació, a càrrec de Fernanda Sánchez i Anna Casademunt, és gratuït i duu per títol The voice of the Viol.

La coral rubinenca Conturbat Me oferirà dues representacions de la XII Cantada Popular Missa de coronació, de Mozart, el divendres 15 de desembre i el diumenge 17 de desembre. Serà al teatre La sala i l’entrada té un preu de 8 euros.

El diumenge 17 de desembre també hi haurà un nou concert de l’Orquestra de Cambra de l’Escola Municipal Pere Burés, amb el programa Les músiques de Shakepeare. Serà a les 12 h a la sala Cèsar Martinell del Celler. L’entrada és gratuïta però cal reservar plaça a través d’un correu a celler@ajrubi.cat.

El clarinetista Oriol Romaní oferirà el recital Meditacions festives a l’Ateneu Municipal el 22 de desembre a les 20.30 h. L’entrada és gratuïta.

La música tornarà a la Sala el 29 de desembre amb Festival de valsos i danses, a càrrec de l’Orquestra Simfònica del Vallès i la soprano Anabel Pérez Real. Serà a les 21 h i l’entrada té un preu de 20 euros.

La darrera cita del cicle serà el 19 de gener a la Sala. Amb el títol Bach x 2, amb el violoncel d’Amparo Lacruz i la dansa de Lorena Nogal. Les entrades tenen un preu de 10 euros i l’espectacle començarà a les 21 h.